Saint Patrick's Day

Idag ar det alltsa Irlands nationaldag. Vi akte in till Hartford nu pa kvallen for att se om det var nagot liv darinne. Pa gatorna vimlade det av gronkladda manniskor som var partysugna. Det firas ju stort har. Helst skulle man ju befunnit sig pa en irlandsk pub, men det var fullsmockat och utan ett leg som sager att vi ar 21 sa var vi ganska korda, jag och Linnea. Carro hade ju klarat sig. I alla fall sa hittade vi en jattemysigt stalle som var halften restaurang och halften pub. Trumbull Kitchen hette det och dit ska vi definitivt igen. God mat och mysig stamning.
Det har varit sjukt varmt ute idag, sa mycket som 17 grader! Helt underbart! Det var fortfarande en sisadar 8 grader nu nar vi akte hemat vid klockan 10, vilket kandes jatteljummet.

Imorgon kvall ska vi pa laser tag med ett gang tyskar. Det ska bli kul! Hoppas bara att jag inte ar lika dalig som nar vi spelade laserdome pa skolresan i nian for da kommer jag fa skammas. Minns du Mojsan?

Nahe, nu blir det sangen for det ar en heldag som galler imorgon eftersom att Will fortfarande ar sjuk den stackarn. Han var hos doktorn idag och det visade sig att han har dubbelsidig oroninfalammation. Inte sa kul.

Puss, gonatt!




/Julia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0