The worst picture everrr

Nu sitter jag här och undrar lite lätt vad Mojsan egenligen menar med att det var omöjligt att hålla sig för skratt när hon satt jämte mig på skolfotot. Hm...am I such a jerk or what? Men om man säger såhär så om Mojsan ser ut som en hamster så ser väl jag ut ungefär som en uppblåst bimbo med näsan upp i luften och ett stort fett smile klistrat på läpparna. Det var nog det värsta skolfotot sen fyran när jag såg ut som ett manligt troll med fula glasögon och en ful ill-lila polotröja. Det värsta everrr, haha.

By the way så var det hela rätt flummigt, folk började asgarva istället för att bara le sådär lite sockersött när fotografen sa kamelskit. Det var det som var felet. Ja, att folk som jag och Mojsan brister ut i gapskratt är väl vårat eget fel, vissa lyckades ju faktiskt bli bra.

/ Julia


Jag är så seg

Jag är såå seg! Hade ingen tyska idag så jag åkte hem för att göra min EE. Skulle börja 14 men har suttit i en halvtimma och funderat på om jag ska byta fråga eller inte. Hur kan man vara så dum att man väljer att skriva om slutet av ett krig istället för början! Det hade varit så mycket softare! Men jag insåg att jag nog inte har tid att slänga bort 1200 ord! Speciellt inte när uppsatsen ska in om... om...sex dagar!

På tal om inget så fick jag hem skolfotot idag! Jag tror jag dör. Jag ser ut som en hamster! Och det ser ut som att jag är påväg att få ett stort skrattanfall- vilket jag också var påväg att få men det var inte riktigt meningen att det skulle fastna på bild! Jaja, jag skyller på att jag fick sitta bredvid Julia......(det var omöjligt att hålla sig för skratt då)

möj (som bosse kallade mig idag)

Ska bara...

Sitter och skriver på min Extended Essay nu. Med lite musik i öronen blir det hela lite roligare. Lite. Tänkte i alla fall tipsa om en sjukt bra låt sjungen av en kille med asgo röst, James Morrsion.

Eftersom att jag har problem med att infoga html-koden kan jag inte publicera youtube-klippet utan ni får istället gå vidare via länken. Förstår inte varför det funkar när Mojsan gör det...




Men nu ska jag väl återgå till böckernas värld, skulle bara tipsa som sagt;)



/Julia

Ett inlägg

Ja, som sagt så inspirerar våran bloggdesign inte mig till att skriva, men jag ska försöka mig på ettt inlägg i alla fall.

Igår kväll kom Adde hit och vi lagade mat. Sedan åkte vi ner till Hemköp för andra gången för att köpa till lite räkor. Vi tyckte inte att det var tillräckligt med 500 gram (det är ju inget kvar när man skalat dem!). Våran plan var nämligen att äta räkor och dricka vitt vin till. Väl nere på Hemköp mötte vi A och J, och eftersom vi hade en hel flaska vin så bjöd vi med dem hem. Vi åkte till Statoil och hyrde Bee Movie och sedan var det bara att åka hem och skala räkor. När vi satt igång filmen och fick följa med bina in i bikupan och se deras gula bergochdalbane-liknande vägsystem så sa J helt allvarligt:
"Det är väl onödigt med en loop på en motoroväg!"
Vi andra vek oss dubbla av skratt.
"Ja, men det skulle dom ju aldrig ha här nere"
Det var helt klart dagens citat.

När de sedan gått hem och det var läggdags tyckte jag att sängen var för liten och att Adde tog för mycket plats.
"Vad du brer ut dig!"
"Aa, som en klick smör"
Kul var det när tröttheten tog överhanden.


/Julia


Den förjävliga desginen

Den förjävliga desginen på vår blogg förstör allt. Vi lovade oss själva att ta tag i den nu i helgen men i lördags gick det bara inte. No inspiration, no ork. Och om ni undrar varför Jurr är lite off på bloggen så är det pga att hon inte tycker om vår design. "fan jag kan inte skriva i den fula desginen" skriver hon på msn. Tror dock hon skulle försöka printa ner ett inlägg nu eller något. Om inte, så får ni nöja er med att det kommer bli mycket från mojsan fram tills vi har fått ordning vår blogg.


mojsan


Utgång x2

I torsdag var det bara helt jävla sjukt på Centrum! Jag och C gick dit med inga förväntningar alls. Och vad ska man säga, vi dog av skratt när vi kom dit vid halv 11 och umgicks med personalen på undervåningen. Inte för att de inte var söta och gulliga men...det var liksom vi och personalen!! Synd att personalen inte får dansa med gästerna... Hursomhelst så började det trilla in lite desperata människor vid 12. När man är på Centrum får man räkna med att stöta på idioter men jag skämtar inte...alla som var på dansgolvet var banne mig desperata idioter som bara var ute efter en enda sak! jag och C insåg detta rätt snabbt och kom på hur vi skulle hålla de desperata jävlarna borta! Vi körde lite cheerleding-moves och headbangade. Har aldrig varit om något roligare innan!

Igår var det big bongo och centrum som gällde. Det roligaste på bongo var när en skoförsäljare på Nilson kände igen mig från när jag köpte ett par skor hos de igår! Det var så sjukt kul. Så vi slog oss ner och drygade oss lite hos de innan det bar av till vårt andra hem- centrum! Jag skulle kunna slå ner blattarna som gick runt och tog folk mellan benen. Nästa gång ska jag örfila de! Vi saknade också martini&co på centrum!

Nu ska jag röra mig till soffan- hej förstörda lördag!

mojsan

Min terapi

Stötte på en tjej idag som sa att högskolan har arrangerat en fest på centrum ikväll med temat pimp and hoe. Tvekade lite eftersom det är ju trots allt en torsdag idag men när hon sa att massa högskolepojkar kommer befinna sig där så var det ingen tvekan om saken. Så jag och ett par tjejer ska dit och skaka ass ikväll. Känner att jag behöver detta med tanke på hur fördjävlig denna vecka har varit. Som jag sa till Nhisan en gång: "jag går ut för att överleva" och idag går jag ut för att överleva min ångest som jag har över min Extended Essay! Men ikväll är jag bara Carro's asian hoe. Imorgon är jag allas. haha! (skämt för er som inte fattar)

mojsan

Man kan ju alltid försöka...

Börjar inte förrän 14.10 idag så jag sitter och skriver lite på min Extended Essay. Diskuterar samtidigt lite med Mojsan på msn, men bara lite. Vi satte upp en orimlig deadline förra veckan. Deadline Extended Essay idag. Alltså, 4000 ord skrivna, en fädig uppsats. När började jag? Hm...idag. Min plan var att börja förra tisdagen, direkt efter att jag avslutat min historia-uppsats, men det blev inte riktigt så. Nu undrar jag om ni tror att jag kommer kunna hålla min deadline? Tåget går 12.20, klockan är snart 10.00. Sedan har jag kvällen på mig. 3000 ord återstår.

moojsan säger:

jag vet inte om jag ska ge upp skrivandet eller om jag ska fortsätta

Julia säger:

hm....vi skriver till halv 11 då mojsan, kom igen nu kämpar vi!

Julia säger:

tror du förresten att vi hinner klart till kväll? hahaha

moojsan säger:

neeee

Det hade ju varit skönt. Planen var liksom: Färdig uppsats, fet utgång i morgon, och sen ledig helg. Nu blir jag tvungen att ändra planen: Ofärdig uppsats, fet utgång i morgon, och sen ledig helg.



/Jurris


Dear friends,

Detta inlägget är till er, mina vänner. Tack för att ni finns (fan, jag får nästan tårar när jag tänker på vilka underbara vänner jag har)! PUSS på er! <33 Jag längtar tills på fredag! Utgång på riktigt med de allra bästa. Nhisan kommer dock vara saknad!!! Och P, hitta ditt jävla leg så du kan rocka fett med oss på fredag. =)



//mojsan


Jag vill...


Covers är inte alltid att föredra, men i det här fallet, så sjukt bra! Gitarren, rösten...
Suget efter en egen gitarr dämpas ju knappast. Jag kan inte vänta tills jag har min egen. Inte för att jag över huvud taget kan nästan någonting om gitarrspelande, men man kan väl lära sig? Just nu är jag sjukt taggad. Kanske är lite för optimistisk, är inte så musikalisk som jag skulle önska att jag var...tyvärr. Men något ska jag väl kunna åstadkomma.


Julia

I'm ready for winter baby

hej

Jag tycker om min nya mössa som jag hittade på HM på killavdelningen. haha! /Mojsan

Det är jag i ett nötskal

Bestämde mig för att det skulle bli en pluggfri helg i helg. Trots att böckerna har stirrat på mig från skrivbordet och vill att jag ska ta tag i de så har jag faktiskt inte gjort något skolarbete mer än att läsa 10 sidor i vittula-boken. Söndagar brukar vanligtvis vara en pluggdag men eftersom jag brukar hålla mina löften så ska även denna söndag vara pluggfri.
    Fick nåt ryck nyss och ställde mig i köket för att baka banana chocolate chip muffins. Förr i tiden var jag ganska skicklig i köket men på senaste tiden har jag misslyckats ganska så rejält. Och idag var inget undantag. Har i och för sig inte stoppat muffinsen i ugnen än...... eftersom jag, mitt pucko, var nära att bränna ner hela köket. Eftersom jag är så ouppmärksam ibland så lade jag inte märke till den märkliga lukten från ..?. (Eller jo, men jag orkade inte bry mig om det.) Hur som helst, när jag ska slänga i muffinsen så börjar allt klarna till. En kökshandduk låg nämligen i ugnen. Kan inte varit jag som råkade tappa den där inne när jag skulle ta ut plåtarna. Ne, det kan inte ha varit jag. Glömde fota men halva handduken var sådär lite halvt smällt. Stackars handduk. Nu får vi hoppas att det bli några muffins! 

moojsan


Oskriven regel:

Denna dag var helt enkelt inte min. Förutom att vakna på fel sida och dålig skönhetssömn så fick jag stå och vänta på bussen i cirka 20 minuter! Hur som helst så lyckades jag ändå komma i tid till tyskan. H, som ibland kan vara lite för ärlig, börjarde med att fråga lite lätt (innan han sa det han ville säga från alla första början när han såg mig):
"Mui, har du inte sovit gott i natt?"
"Eh...nää"
"Ja, du ser lite trött ut!!"
  säger han med ett flin.

Ja, vad svarar man på en sådan kommentar? Tack, jag vet redan. Du behöver inte upplysa mig om det. Det är sånt här man absolut inte vill höra en tidig torsdagmorgon!! Ett råd till er killar: håll såna kommentarer för er själva! :)

moojsan

Mys, gitarr, Kossan Doris...

Nu är jag rejält sugen på en gitarr. Ska nog se till att fixa en i helgen. Måste lära mig, måste. Vi hade en jättemysig lång håltimma idag. Var och köpte godis på VIP och sedan satt jag M, C och B i källaren och softade. B hade lovat att lära C spela gitarr men sedan tog han över helt och satt och spelade våra önskelåtar. Några hemsnickrade blev det med, riktigt bra. Vi ville höra en igen och jag funderade då över det där ordet som betyder typ "igen" som jag kom ihåg att de brukade säga på det där barnprogrammet med kossan. Men kossan, vad hette kossan? Efter att ha lagt fram förslag som "Kossan Rosa" och så vidare kom vi på att det var "Doris" hon hette. Men vad hette grävlingen? "Börje!" utbrast C. Jag vek mig av skratt. "Börje! Neeej, inte Böööööööörje!". Efter lite mer funderande kom vi på att det var Gösta han hette. Doris och Gösta ni vet. Men ordet kunde jag inte komma på. På bussen hem  däremot, när jag satt och snackade med A om något helt annat så bara kom det till mig: Da Capo. Det var så Gösta brukade säga när Doris hade uppträtt på den där röda sammetsscenen (i mina minnen var det en röd sammetsscen i alla fall).





Jurris:)

I dont need a man

Det är tydligen inte bara jag som tycker att det står stilla på kärleksfronten (för min del). Min underbara mamma har fått en super idé och vill bjuda hem sin jobbarkompis OCH hans son, som hon vill para ihop mig med. Och hon har tjatat om denna kille i hela två dagar. Igår när jag precis hade satt min fot innanför dörren sa hon "Men Mui, _____ är ganska tuff nu. En riktigt bra kille. Jag bjuder hem honom. OK?"  Nej gör inte det mamma! Har för övrigt haft en riktigt förjävlig eftermiddag. Men imorgon är det en ny dag vilket betyder nya tag.

mojsan


Jag älskar Mojsan!

Sitter i skolans bibliotek och dunkar discomusik. Tack till Mojsan som laddade upp lite goe musik på bloggen igår. Det hela gör det lite lättare att plugga. Eller hade gjort det lite lättare att plugga om jag hade haft med mig mitt pluggmaterial så att säga. Skulle skriva klart min labbrapport i biologin men så visade det sig att jag hade glömt att föra över den nyaste versionen till mitt USB så tyvärr kan jag inte det. Så jag slösar tid helt enkelt. Som om jag inte hade något annat att ta mig an, vilket jag definitivt har.

Skrattade mig nästan blöt i byxan innan på hisorian by the way. Det började med att C lite fint skulle fjäska för läraren:
- Anders, jag är snart klar med min historia-uppsats!
-Bra! sa han uppskattande.
-Därför har jag inte pluggat tills idag...

Sedan drygar sig P och C lite och snackar hälsoveckor osv.
- Ja, jaaag brukar inte ha nåra hälsosamma veckor, det vet jag väl! utbrister P.
De snackar vidare och C säger till fake-brunetten P:
- Asså, är du säker på att du inte var blond när du föddes?
-Jag är blond!

I'm a truuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeee believeeeeeeeeeeeeeeeeeeer..


Nä, nu ska jag återgå till något någorlunda vettigt. Kanske borde hitta en artikel till ekonomin imorgon.


xoxo Jurrrrrrrrr


"centrum-dunk"

Bestämde mig för att ge upp historiafrågorna och dunkade musik på högsta volym non-stop i över en hel timme istället. Jag vet inte om det borde vara förbjudet att dunka E-type runt 7-snåret men fan vad härligt det är. Det spelar ingen roll om jag precis har stigit upp ur sängen eller om det är precis innan läggdags, jag kan dansa när som helst och var som helst.
NJUT AV DETTA:



 

 


mojsan

Snoppar?

Jag läste igenom mina gamla dagboksinlägg och hittade detta som jag bara är tvungen att dela med mig till er:


2007-12-20 20:29:52
jag och några klasskompisar satt och diskuterade vad skillnaden mellan japaner och kineser är. Men på något konstigt sätt kommer vi in på snoppar och en klasskompis brister ut i skratt och säger "ASIATER HAR DE MINSTA SNOPPARNA." "MEN DET ÄR SANT, DET STÅR I BIOLOGIBOKEN..OCH DE SVARTA HAR DE STÖRSTA"

Nu vet vi iallafall vilka killar vi ska satsa på. Hello Africa- here I come.


moojsan


Humor när den är som bäst;)

Idag på biologin:

Jag: Vad blir det för mat idag?
Mojsan: Rumpa
Jag: In your dreams baby!
Mojsan börjar asgarva och E muttrar i bakgrunden: "Ni och eran humor". Ja, vi och våran humor. Skitkul har vi i alla fall;)

På svenskan häromdagen när vi analyserade Populärmusik från Vittula snöade B in på ett avsnitt när det snackades om att skära av farmoderns dick so to say. Han hade någon teori om varför de skulle göra det och försökte ivrigt övertyga våran lärare om detta.
- Nu tycker jag vi drar ett streck över det här, sa våran lärare som tyckte att han började gå lite för långt.
- Men vadå, kan det inte va så? sa B med ett brett flin.
- Men låt oss säga, prova inte det här hemma! (att skära av dicken alltså).
Det tyckte vi också var väldigt kul.


xoxo Jurrburr


Production closed

Okej, nu lägger jag ner verksamheten för idag. Jag har insett att när man har suttit och stirrat sig blind på datorskärmen i tio minuter utan att få ner ett ord är det dags att avsluta. Så var fallet nu. I stället ska jag jobba häcken av mig i morgon, för jag har ju min otroligt orealistiska och lite väl optimistiska men väldigt härliga tanke om att vara klar med min historiauppsats på fredag. Problemet ligger nu i att få morgondagens schema att gå ihop sig. Inom ramen av cirkus tre timmar har jag min förhoppning att bli klar...med den resterande halvan av arbetet. Det känns lite halvt hopplöst, men jag är fortfarande i fast i drömmen om en helg fri från plugg-som jag nog faktiskt ska unna mig om jag lyckas bli klar. Men jag ska kämpa, jag ska! Även om jag bara har de där ynka timmarna i morgon kväll till min förfogan. För jag menar, glöm att jag pluggar fredag eftermiddag. Det är helt och hållet omöjligt, har alltid varit och kommer alltid att vara.

I morgon gäller det, för jag vet hur nöjd och otroligt lättad, och nöjd, och stolt, jag kommer vara om jag lyckas.
 

xoxo Jurr

Twins

Jag har alltid haft svårt att komma ihåg eller känna igen folk. Och när det är två med likadant utseende...ja, då är det verkligen inte lätt att hålla koll på vem som är vem. Häromdan mötte jag ett par tvillingar som jag hälsade på. Grejen den är att jag känner bara en utav de men eftersom de är så jäkla lika (jag överdriver inte, de är nästan identiska) så brukar jag hälsa på den första som tittar åt mitt håll. Efter ett och ett halvt år vet jag fortfaranade inte om jag hälsar på rätt människa. Fan vad illa.

moojsan


Ps. Förlåt matte, för ännu ett onödigt inlägg.

Pimp my calendar!

I skolan när jag är uttråkad brukar jag underhålla mig själv genom att pimpa min kalender. Ekonomilektionerna har visat sig vara de lektioner då jag är som mest produktiv vad gäller detta. Vad kan det bero på? Jo, för det är de segaste och mest enformigaste lektionerna ni någonsin kan tänka er. Det har blivit lite av min och P:s grej att fräscha upp veckan med vackra blommor eller extra fina anteckningar. Förra året julpyntades dem med granar, ljusstakar och tomtar och när sommarlovet kom stod det "Äntligen" i stora färgglada bokstäver över hela torsdagen. Jättefint var det om man borster från att A kluddat in att han skulle cykla vätternrundan och något underhållt sig med att fylla i både sin mammas, pappas och brorsas födelsedag, bara så att jag skulle veta liksom. A har redan lyckats förstöra årets kalender genom att skriva in "A 19 år" och "Studenten" i stora svarta spretiga bokstäver över hela nionde och tolfte Juni. Hallå, jag skulle ju göra det lite piffigt och fint ju! Än så länge är dock jul och nyår fria för pyntning, likaså Halloween och andra högtidligheter som man kan hitta på själv. Ekonomin nästa vecka-here I come!



Jurr


asians

Hittade detta när jag surfade runt lite. Jag dör av skratt. Check this out peeps

East vs West:


Kontakter
.
Asiater älskar att fortplanta sig. I vietnam är det minst 4 barn i varje familj. Detta resulterar i att alla känner i princip alla som typ: min farfar har en kusin som bor granne med min mammas kusins gammelfarmor som känner min pappas plastbror som är morbror till vietnam's största stjärna som bor en bit ifrån min gammelmormors moster. Ett annat alternativ är att man är släkt med allihopa.



...
Här i Sverige (och många andra länder) så brukar man oftast stå i ett ganska så hyfsat rak led när man köar och väntar tills det är ens tur. I asien är det andra bullar som gäller. Här är det först till kvarn. Är man sist får man skylla sig själv helt enkelt. I asien köar man alltså i en klump istället för i ett led.


Ljudnivån
...
Det spelar ingen roll om vietnameserna är hemma, ute, eller på en restaurang. Deras ljudnivå lyckas ändå alltid på något konstigt sätt stiga till 120 decibel.

Fest

Haha! Det här var lätt den bästa bilden. Stämmer så bra. Asiater dansar alltid i en stor ring. Alltid.

xoxo mojsan

I brist på annat...

Det här är vad en msn-konversation mellan mig och Mojsan kan se ut som när vi gör allt vi inte borde göra bara för att vi inte orkar ta tag i våra liv.

Julia säger:

oh vafan fastnar jag här nu för

Julia säger:

jag ska sooova ju

moojsan säger:

jag vet

moojsan säger:

varför loggade jag in

Julia säger:

hahahah

Julia säger:

vafan

Julia säger:

vi är så misslyckafde

moojsan säger:

HAHA!

moojsan säger:

nej, säg inte så. det låter så tragiskt

Julia säger:

HAHAHA

moojsan säger:

HAHA

Och vad händer nu? Jo jag sitter här vid datorn igen, och chattar med Mojsan. Anstränger mig för att hålla ögonen öppna och vet att jag måste läsa ekonomi-läxan tills imon och att jag även tänkt få klart en uppgift i engelskan. Men jag har  i alla fall klarat av historian, och det är ju alltid nåt.

xoxo Jurr


Dagens åh-nej-incident

På håltimman bestämde jag mig för att vara duktig och gick till biblioteket för att plugga. Satte mig vid en dator bredvid Jurr, vilket var ett mycket dåligt val då det blev en massa flum istället (för min del). Och med musik i öronen blev det hela inte så mycket bättre. Det slutade med att jag sjöng med Nelly Furtardo ur "Runaway" till Jurr. Efter ett tag kom A (en klasskompis) och ställde sig bredvid P. Jag tänkte vara lite gullig och sjöng de sista raderna ur låten till honom. Hans respons var: en rörlig tunga. Då insåg jag att jag hade sjungit "lets make love tonight" till honom. Jag dog av pinsamhet medan Jurr vek sig dubbelt.

xoxo, Mojsan


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0