På den tiden då Michael Jackson var het

Syrran visade mig hennes och hennes kompis arbete som de ska redovisa på musiken i skolan. De hade skrivit om Michael Jackson och hade använt en så sjukt snygg bild på honom. Varför, varför, varför alla dessa operationer? Nu var han i och för sig opererad redan här, men i alla fall...


/Julia

Förlåt

Förlåt Mojsan. Jag har verkligen varit en riktigt dålig bloggkompis. Svikit ditt förtroende. Men jag har liksom inte haft inspirationen. Men okej, jag ska försöka, för two nuts måste överleva! Vi kanske ska satsa på en vårig bloggdesign, vad säger du? Ja, det är du som får bestämma för du det är du som får fixa designen. Jag är inte så skillad kan man säga. Sedan har jag inte det skillade programmet vid namn photoshop heller. Kan vara en av anledningarna. Jag lovar att jag snart återkommer med lite uppdateringar om mitt liv. Och jag lovar, ju mer ni kommenterar, desto mer får ni veta;)

/Julia

Kommentera människor!

Nu är jag på gränsen till att lägga ner bloggen. På riktigt alltså. För det första: two nuts har blivit till one nut. bloggen har alltså förlorat sin mening. Vet inte vad Julia håller på med vad gäller bloggningen. Jag menar, det är inte så att det inte händer nåt i hennes liv. För det andra: ingen jävel kommenterar! blir lika besviken varje gång jag loggar in här på denna sida. Här försöker jag hålla vår blogg vid liv genom att uppdatera den med en massa onödigheter...men inte en kotte reagerar! Man kan ju tro att ni inte har några åsikter alls. Nä, skärpning nu. Både från julias och från er sida!!!!!!!!!!!!!

/en jävligt arg mojsan

France plus Mojsan

Det var en mycket trevlig kväll, om man bortser från den misslyckade avslutningen på Centrum. Trevligt sällskap och god mat! Vissa av oss hann gå en runda till amor innan det var dags att nattbowla. Det som absolut inte fick hända hände! Twice! Skjut mig. Alltså. Det värsta som kan hända en bowlare är när klotet kastas i fel riktning, dvs bakåt. Jag kan säga så här: Jag är en riktigt jävla dålig bowlare! Har aldrig riktigt fått in det där med tekniken ni vet. Men även om jag kastade klotet över halva banan (innan den började rulla alltså) så gick det hyfsat bra i början... men i slutet spårade det ur! Första gången jag tappade klotet var när jag skulle försöka "swinga" lite. Det gick inte så bra då klotet var för tungt (trodde nämligen att Sylvia och Paula hade tagit fram de lättaste kloten). Herregud vad pinsamt. Bestämde mig då för att dumpa mitt lag och sluta spela. Men sen sa Eric att det finns lättare klot. Så jag gick och letade efter ett nytt klott och hittade världens lättaste. Dog av skratt eftersom den var lätt som en fjäder. Trodde nämligen inte att såna lätta klot existerade. Eric och Jonte hade sa även att jag skulle swinga mer innan jag kastade iväg klotet. Ja, efter andra omgången med det lätta klotet så fastnade tummen och klotet åkte bakåt...snett också! Då insåg jag att det var ett klot för barn. Jesus. SEN slutade jag spela. En människa kan inte vara bra på allt. Och jag är inte bra på bowling. Men! Jag är en jäkel på tetris. Det ni!

Vissa gick sedan vidare till Centrum. Och jag var lite smått besviken på stället, faktiskt. Centrum har aldrig tidigare svikit mig och Julia. Men igår kände vi inte igen några människor alls. Det var en massa nykomlingar, dvs 91:or (no offence Eric). Nej, jag kände mig helt misplaced hela kvällen. Efter en stund gav jag och Julia upp och satte oss vid ett bord i stället. Jag vet, det är skitelakt att sitta och skratta åt andra när dem dansar, men det var enda sättet att rädda vår kväll. Men det pinsammaste under hela gårkvällen var när vi insåg hur idiotiska vi måste ha sett ut när vi gick ut i höstas. DET var pinsamt.


TACK alla som var med för igår. Bilder kommer nog förhoppningsvis upp. Om inte så kan ni nog hitta de på fejan...inom en snar framtid! Allt hamnar på fejan nu för tiden.

/Mui


Mojsan <3 Tetris

Ville bara meddela er att jag inte längre ligger sist på tetris-tävlingen inne på fejan. Fan jag har blivit beroende. Men måste nog sluta nu annars kommer jag få stressa innan vi ska bege oss in till storstaden. Idag ska vi käka middag på Aqua och sedan nattbowla. Och kvällen avslutas självklart på centrum. he he.

/Mui

HAHAHA! SKJUT MIG!

Har precis surfat inne på fmylife.com Sidan är bäst!

Det här var dagens:

Today, I stayed over at my grandparents' house. I woke up and had to brush my teeth. My grandma asked if I had found a toothbrush to use. I told her that I used my old purple toothbrush. She told me that was the toothbrush she used to brush her toenails. FML

/MUI

Min blomma :'(

Läste för några veckor sedan att Nhisan misslyckades med att uppfostra sin orkidé. Idag upptäckte även jag att min orkidé håller på att dö. Tror inte det går att återuppliva den. Åh, nu blev jag lite blöt i ögat. Min första och enda växt. Pappa tog i och för sig hand om den..men fortfarande!

Såhär vacker var den för nån månad sen!


Och nu är den såhär rynkig


Himlans synd att en sån vacker skönhet ska behöva lämna vår jord..

/Mui

"Skadeglädje är sann glädje"

...som en klasskamrat till mig sa en gång. Idag har jag varit allmänt trött på mitt liv. Mådde helt plötsligt lite bättre när jag besökte fmylife.com.

"Today, I bit my boyfriend's neck. I felt something squirt into my mouth. Turns out I had just popped a pimple on his neck. Into my mouth.FML"

"Today, I was trying to register for a porn site. I secretly took my father's credit card, but all I got back was a 'this credit card is already in use.' FML"

"Today, I was teaching a swimming lesson to 6-7 year old boys and girls. I recently broke up with my boyfriend so I haven't been taking care of my bikini line. While I was demonstrating how to do a whip-kick out of the water one of the boys said, 'You have a beard coming out of your bathing suit!' FML"

/MUI

Jag har problem med att uttala vissa bokstäver

Ja, ni som känner mig vet att jag har problem med att uttala "i" och "y". Folk hör inte skillnaden!! En gång fick jag hem ett brev (som jag först trodde hade hamnat fel) där det stod: "Till: Muy Nguien". Insåg sen att dem bara hade kastat om bokstäverna lite. Å förr i tiden tog det längre tid för mig att att låna en dator på bibblan i skolan eftersom bibbliotikarierna inte kunde höra skillnaden mellan mina "i" och "y". Inte konstigt att dem inte hittade mig i skolans databas när dem letade efter en Muy. Men nu mina kära vänner...nu kan dem mitt namn utantill! :-). Jag är stammis på bibblan. Woho. I alla fall, idag gick det över gränsen! Skulle beställa en tid hos frissan och det tog ju typ 10 minuter för frisören att skriva ner mitt namn korrekt!
"Jag heter Mui, M-U-I" (observera att jag hade betonat i:et lite extra)
Kvinnan antecknar MUY 
"Nej nej, iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ska det vara" 
Och sen skulle jag bokstavera efternamnet
"NGUYEN, alltså N-G-U-Y-E-N"
Kvinnan antecknar NGUIEM

/MUI

 

Det var visst ett tag sen sist...

Ja, det är väl på tiden att jag uppdaterar lite. Ser att Mojsan har hunnit före och lagt upp en rejält hemsk bild från svunna tider. Men det får man väl bjuda på antar jag. I morgon är det resursdag, aaah underbart! Det innebär sovmorgon och sedan en del plugg. Jag måste tvinga mig själv att kämpa det sista nu. Det är sjukt lätt hänt att börja slappa bara för att det inte är massa arbeten som ska in, men Exams närmar sig med stormsteg och det innebär att jag borde repetera varje ämne väldigt grundligt. Det är inte bra att jag har fastnat så vid Guitar Hero. Med tanke på att jag har lovat att lillsyrran ska få vara hemma från fritids i morgon är det stor risk att jag lär spendera någon timme tillsammans med henne och Guitar Hero. Inte alls omöjligt. Sjukt kul faktiskt. Men jag måste disciplinera mig. Det är ju trots allt inte mer än 55 dagar (för att vara exakt, Alex räknar ju numera dagar)  kvar till Exams. Sedan är det över och Rhodos väntar, gud vad jag längtar! Så, kom igen nu Julia! (ja, jag försöker att tagga mig själv). Det ska nog gå bra får vi hoppas.


/Julia

Tack gode gud för människans utveckling

Idag hittade en massa fula posebilder på mig när jag var liten (!). Check this out:


Jag kommer ihåg att jag tyckte att denna bildvar jävligt het. Pinsamt! Vart tog mina ögonbryn vägen?

 
Ja, jag har också haft lugg- som alla andra.

Och sist men inte minst:


Hittade denna otroligt attraktiva bilden på mig och Julia igår. *rysningar*. Hemma hos Alex för cirka 4 år sedan. Ja, ni ser rätt, halva mitt huvud var morotsfärgat.... vi exprimenterade lite med mitt hår när jag var liten. he he he.... kan försäkra er om att det aldrig någonsin kommer att hända igen!

/Mui

King of pop

Klickade runt och såg att Michael Jackson ska ha sin avskedsturné nu i sommar i London. "This is it" sa han på presskonferansen. Alltså, detta är hans absolut sista turné! OCH detta betyder även att jag har en chans att få se legenden live! Har växt upp med hans musik och att få gå på en av hans konserter har alltid varit min dröm. Skiter fullständigt i om det kommer vara playback, jag vill se honom ändå! Men man ska nog inte ha höga förväntningar. Det lär nog inte vara i samma klass som på 80 och 90-talet. Mannen såg riktigt risig ut idag under presskonferansen. Han håller ju nästan på att falla ihop. Så himla skrumpen är han! Fattar inte hur han ska kunna dansa på scen.... Hm... jag undrar hur svårt det kommer vara att få tag på biljetter...det återstår att se på fredag! Men eftersom det är fredagen den 13e nästa vecka så kommer jag säkert inte lyckas på tag på några biljetter. tss. (Jag och otur brukar gå hand i hand!) Men ååååh jag vill, vilL, VILL! Nu ska jag bara bearbeta Vange lite...men han lät taggad!NOSTALGI! Det är denna MJ jag kommer ihåg. 

/MUI 

Oseriösa studenter

Fredagen före sportlovet hade vi en tävling på Historian. Igår fick vi reda på resultatet och med ynka 54 poäng hamnade min grupp på sista plats. Men det är nog inte så konstigt när vi kom med svar som dessa:

(vi fick bla. namn på viktiga personer  som vi skulle förklara)

Beria: a country in the west / Mui. Correct answer: a Soviet politician, and chief of the Soviet security and secret police apparatus under Stalin.

Alexander Dubcek: Czechoslovakia, ran away with his wife. They were killed. Happy ending for Czechoslovakia. Correct answer: was a Slovak politician and briefly leader of Czechoslovakia (1968-1969), famous for his attempt to reform the Communist regime (Prague Spring).

Ho Chi Minh: Mui's grandfather. Was the communist leader of North Vietnam.

Gomulka: Polish. 39 years old, single, loves to play football. Correct answer: a Polish Communist leader. He was a member of the Communist Party of Poland.

Källa: Min bästa vän, wikiwikipedia

Okej, vi är inte alltid såhär oseriösa på lektionerna. Men ibland är det faktiskt OK att inte vara seriös, speciellt dagen innan lov.

/MUI

??????

Jag tror inte jag var mig själv igår. För det första: jag tittade på melodifestivalen (tittar aldrig på detta program). För det andra: jag röstade (sen när blev jag så engagerad i detta?). Och för det tredje: jag röstade på Malena Ernman som sjöng opera. What?! Men hon var cool, vet dock inte om jag tyckte om låten eller inte men jag var bara tvungen bara för att hennes låt stack ut. Men jag är trött på att kärlek altid är det övergripande temat i melo. I'M GONNA FIGHT FOR YOU. TONIGHT I'M GONNA TAKE YOU HIGHER 'TIL THE END OF TIIIIME. I WANNA FEEL LOVE LOVE LOVE och så vidare.

/Mui

When you can live forever, what do you live for?

"But of the tree of the knowledge of good and evil, thou shalt not eat of it: for in the day that thou eatest thereof thou shalt surley die."  Genesis 2:17

Fick hem böckerna i fredags. Kan inte sluta stirra på de. De är så fina. Jag känner till och med lukten av nytt papper när jag bläddrar igenom böckerna. Underbart. Kan inte sluta le när jag läser twilight. Storyn är så fin! Nu har jag bytt ut bakgrundsbilden (på datorn) som jag hade på den koreanska hetingen mot Isabella Swan och Edward Cullen....shit jag är så fjortisig ibland../MUI

RSS 2.0