WAAAH!

Det har ar galet. Imorgon ar sista dagen. Jag vet inte vart jag ska ta vagen. Jag kan inte packa, jag kan inte sova, jag kan inte gora nagonting. Jag vandrar fram och tillbaka i mitt rum och haller pa att bli tokig. Jag ar nervos, ledsen, glad, resfebrig och alla andra kanslor daremellan.

Jag har inte insett att det verkligen hander. Igar insag jag det inte, i morse var det minst lika overkligt. Men ikvall, ikvall borjade det krypa sig pa. Haley ville inte slappa taget om mig nar det var dags att saga godnatt. Jag holl pa att borja lipa. Var tvungen att bara komma ut lite, akte till CVS for att bland annat kopa en mobil som jag och Linnea ska ha nu under resan. Kom precis hem och det kryper i mig. Konstant. Det har gar inte. Jag vill inte saga hej da. Mina barn.

Jag ar inte fardigpackad, och det ar forfarande saker jag maste fundera ut nar det kommer till hur sjutton jag ska fa med mig allting hem.

Jag maste gora lite nytta nu. Packa ner allt. Som sagt, jag har nog inte insett att jag aker, for det ar alldeles for mycket som inte ligger i vaskan som det borde an.

Nasta gang jag uppdaterar sa blir det formodligen i Californien. Eller hemma i Sverige. Nagon form av uppdatering ska det val anda bli. Det har inlagget ar ju en enda rora, ungefar som jag kanslomassigt just nu. Speglar av sig I guess.

/Julia

Sa kan det ga om man heter Julia Clausen

Okej, sahar ligger det till. Jag har aldrig lyckats med sant har. Far jag chansen sa sumpar jag den helt. Jag var pa kopcentret med Rene idag. Vi var inne i en affar som heter Pacsun, och jag hor tva killar prata svenska. Jag sager nagot klatshigt som: "Jasa ni pratar svenska?" och sa borjar vi prata. De fragar om jag ar har och turistar och jag svarar att jag ar aupair men snart ska aka hem. Jag fragar om de ar har och turistar. De sager att de ar ett svenskt rockband som turnerar i USA over sommaren. Och sa sager de att bandet heter Kadawatha och att de ar forband till Paramore under deras USA-turne. En av killarna fragar nar jag ska aka hem och om jag ska nagon annanstans innan och i sa fall nar. Jag svarar att vi ska vara i Californien mellan den 13 augusti och 3 september. "Jahaa, det var ju synd", sager han. "Vi ska dit i mitten pa september och i sa fall hade vi ju kunnat fixa in er". Det var ju skit. Sen blev det lite tyst tyckte jag, och Rene stod och vantade pa mig, sa jag sa "lycka till med turnen" och rorde mig mot provrummet. Vad fasen tog jag inte numret for da? Skapa kontakter kallas det Julia! De inbjod ju till det till och med. Herrejosses! Forlat Caroline.

Jag hatar mig sjalv ibland. TA FOR DIG NAR TARTAN STAR FRAMFOR NASAN PA DIG FOR SJUTTON!

/Julia

RSS 2.0