Ingen rubrik

Hemkommen från jobbet. Trött som fasen och blir ännu tröttare när jag tänker på att jag har lite mindre än sju veckor kvar att jobba. Men det går bra, och jag hoppas att det fortsätter såhär. Det är ganska livlöst på Jupiter annars, men igår hände det grejer. Det var bl.a översvämning i källaren, så världens snyggaste var där och tömde skiten. Tyvärr, hade jag en tant i armen så jag kunde inte lägga in en stöt. Tråkigt.

Idag när jag satt och åt såg jag världens dummaste insändarinlägg i Finnveden.nu. 

"Michael Jackson är död - vem sörjer?
Av all sörja inom underhållningsbranschen representerade Jackson det absolut sämsta jag kan tänka mig. Men Ekot, tv, tidningar, ja till och med affärsaviser slår på stora trumman om det onaturlia monster. Med sin
perversa livsstil, sina försök att skrapa bort sin svarta hud och oräkneliga plastikoperation var han den sämsta idol ungdomar kunde få. [...]"

Tror inte jag behöver lägga en kommentar på detta. Får se om jag orkar skicka in ett svar till honom.  

Mui

Kommentarer
Postat av: SAM

herregud. michaels alla plastikoperationer kanske inte var positiva, men han har ju banne mig förändrat musiken, och svartas musik, om jag får uttrycka det så, menar absolut inget rasistiskt!

2009-07-01 @ 22:41:59
URL: http://mintsmak.blogspot.com
Postat av: Anonym

"sina försök att skrapa bort sin svarta hud"ja för under den svarta huden är man vit.

2009-07-02 @ 01:15:07
Postat av: fossan

snacka om att du borde skämmas, engsub? omg -_-http://phim88.com/online/xem-phim-view-141-2047.htmlhttp://phim88.com/online/xem-phim-view-141-1714.htmlBåda filmerna har engsub.

2009-07-03 @ 17:09:43
URL: http://fossan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0