www.tyskaityskland.de

Vi har blivit tvingade av skolan att fortsätta uppdatera förra gruppens blogg: www.tyskaityskland.de.  Vi har bara hunnit skriva ett inlägg..ett inlägg som vi skrev på lektionen idag (tillsammans) och som nästan tog hela 45 minuter. Herrejösses. Bloggen kommer bli ett skämt rent ut sagt. Här ska inget censureras, i alla fall inte när jag skriver. haha!

Det var med andra ord en mycket onödig lektion idag. Läraren visade hur man skriver ett blogginlägg, hur man lägger in en bild och hur man länkar. What the...??? Sånt kan man väl klura ut...eller? I vanliga fall hade jag inte brytt mig, men tid...jag behöver tid mina vänner. Har inte tid att slösa tid. Vi har nämligen ett stort ordprov nästa vecka. Över 1000 ord ska präntas in i skallen. Brukar inte ha problem med glosor, men börjar känna paniken komma krypandes lite försiktigt.. eftersom jag knappt tittat på orden. Och man vill ju verkligen sitta med orden i påsk... Jaja, whatever.


/Mui

Ett samtal mellan mig och Klingan

Igår sov Paulina över här. Och för en gångs skull fick jag hela min säng, och behålla mitt täcke. Yes! Men jag är lika trött för det. Som vanligt pratade vi i evigheter innan vi beslutade oss för att hålla käften och sova. Imorse fick jag frågan: "Mui, vad var det du sa i natt?" Tydligen hade vi pratat med varandra.

Vårt samtal, enligt Paulina:

Paulina (halvt sovandes): "blah blah blah"
Mui (helt sovandes): "mhm, blah blah"
Paulina vaknar till och säger: "Va?!"
Mui: "blah blah"
Paulina: "VA?!?!"
Mui: "blah blah blah."
Paulina: "?"

Glömde säga till henne att jag brukar prata i sömnen. hehe.

/Mui

Dagens ord

Dagens ord: Na
Betydelse: vad görs? wazzup? hej.


Na?

/Mui


Så typiskt mojsan

Jag har varit sjuk i en vecka (!). Först trodde jag att det var pollenallergin som härjade, men det visade sig senare att det bara är en vanlig förkyldning (plus feber, halsont och en lätt hosta). Detta har lett till att jag har sovit mig igenom alla förra veckans lektioner med öppna ögon. Men idag bestämde jag mig för att vara frisk. Så nu är jag frisk som en nötkärna! ;)

Till dagens incident. Idag gick vi till det populära caféet camp suite för att ta oss en bit mat. Satte oss mittemot ett par, som hade tagit med sig sin stora håriga hund in i lokalen. Tittade på hunden som låg utsträckt på golvet och la en kommentar..typ något i stil med: "Det är en hund här. Fyfan vad äckligt" Samtidigt som jag säger det viskar Paulina att hon tror att de är svenskar. FUCK. Vi tog våra väskor ganska snabbt och förflyttade oss till ett annat bort eftersom A skulle uppdatera oss om sin helg med en smaskiga detaljer... Och precis när vi går förbi de säger killen (surt): "Nu flyttar de på sig så de kan snacka skit ostört" hahaha

Nu: pannkakor. Paulina har gått och tjatat om mina jädrans pannkakor i över en vecka. Nu ska hon få så många tills hon spyr.

/Mui

Celebrating my b-day

Lordagen borjade jag med att aka med Carro till hennes gym och ga pa Zumba, sa himla kul! :) Sedan blev det en svang till mallet innan jag hamtade upp Linnea och Marina for att aka hem hit och gora oss iordning. Vi lyssnade pa massa gamla schlagerhits och hade mysigt. Sedan kom Carro och och vi hangde har och skalade lite innan vi akte mot Barcelona-baren for att ata och dansa. Jag och Linnea bestallde en god lobster risotto medans Carro och Marina delade pa fyra sma sparrisar, haha. En tysk tjej som heter Monique var ocksa med, och aven Steffi och hennes pojkvan kom. Monique hade tagit med sig lite tysk choklad som hon hade slagit in i ett paket, gulligt! Steffi och hennes pojkvan hade hittat trosor pa Gilly Hicks, haha. Marina gav mig ett presentkort pa Starbucks och Linnea och Caroline har tydligen bestallt nagot som ar pavag. Inte hade jag forvantat mig att fa en massa presenter.

Lite senare droppade aven Marcus och Dominika in. Vi dansade en stund pa Barcelona innan det blev en svang till Grants. Allt stanger dock vid senast tva har sa sa sedan akte vi hem till ett par killar som Marcus och Carro kanner och spelade beer pong bland annat. Hemma var vi runt 4.30. Linnea och Carro sov over har och vi hade en riktigt slappdag idag. Det blev pizza till frukost runt klockan ett idag och sedan sag vi pa lejonkungen och snackade en massa. Vi klockan fem tog jag hand om barnen for foraldrarna skulle pa konsert och nu sussar de sa gott i sina sangar.

Jag har haft en bra helg och ett bra fodelsedagsfirande. Tack alla! :)

/Julia

I'm famous!

Linneas vardmamma hittade det har tidningsurklippet igar. Det ar fran aupairmotet da vi var pa Build-a-bear-affaren och gjorde vara egna nallar.

HAHA.

Vart ar jag? (svar finns langst ner pa sidan).


/Julia


(Svar: Tredje fran vanster pa oversta raden)

A piece of home

Da var man 20 nu da. Inte nagon tonaring langre. Jag fick ju som sagt ett gront paket i veckan, och jag blev jatteglad over innehallet. Losgodis, marabou, hollandaisesas (perfekt till laxen!), melodifestivalen pa CD och en fin varskjorta. Lite av Sverige. Sitter just nu och lyssnar pa skivorna och mumsar pa godis. Ikvall ska jag ga ut och ata pa restaurang med min vardfamilj, det ska bli mysigt! Det blir italienskt ikvall.


Barnen har varit sa uppspelta over att jag fyllde ar idag att de har pratat om det varje dag. De ar sa sota! Will fragade: "Julia, can you sign Wesley (hans basta kompis) up for your birthday party?". Haley hade en kompis over igar och de tisslade och tasslade inne i lekrummet men till slut fick jag komma in. Da hade de skrivit hela Happy Birthday-sangen pa whiteboardtavlan och sjong den for mig och avslutade sedan med "I love you Julia!". Jag borjade nastan grina.

 

/Julia


Nyfiken

Idag har det trillat in ett stort gront paket och jag ar saaa nyfiken. Men sjalvklart kan det inte oppnas forran fredag, det har jag fatt stranga formaningar om. Men det skulle ju heller aldrig falla mig in, jag ar battre an Emma pa att halla mig:)

I alla fall, skulle bara saga det. Nu ska jag sticka till Starbucks.

/Julia

:)

Forra veckan var helt underbar vadermassigt. Sol och bla himmel, 20-22 grader varmt i tre dagar. Pa fredagskvallen gick vi till en bar som heter Barcelona i West Hartford Center (har nog namnt den innan). Det var kul! Antligen blev det lite rumpskakning pa dansgolvet, det var langesen. Sedan blev det jobb pa lordagen och sondagen. Spenderade mesta av tiden i parken med barnen. Pa sondagen nar jag slutat akte jag for att mota upp Linnea, Carro och Marina och sen at vi pa Wood n'Tap och akte sedan till bion for att se Bounty Hunter.

Nu hinner jag inte skriva mer, ska fixa lunch. Lax och potatis star det pa menyn idag. Har far ni lite bilder istallet:Will kunde antligen ta ut sin grona bil som han tjatat sa lange efter

Max svalkar sig i skuggan

 

Molly

Molly i Wills keps

Will malar med vatten

Jag lag och solade i shorts och bikinitopp och laste Breaking Dawn under nagra lediga timmar

Pa Barcelona Bar- Rosas pojkvan, Rosa, Jag, Linnea, Caroline

Marina och Steffi

Linnea och Caroline

 

/Julia


18 Mars, 2010

Jag ar nyss hemkommen efter att ha varit med Linnea, Caroline och ett stort gang tyskar och spelat laser tag och bowling. Det var riktigt roligt aven om jag ar ganska rejalt dalig och blir skjuten mer an vad jag skjuter sjalv. Stackars dem som fick ha mig i sitt lag. Bowlingen daremot, jaklar. Det har nog aldrig gatt sa bra innan. Jag inledde starkt med tva strikes och sedan blev det en och annan sparr och det slutade faktiskt med att jag vann. Fast laser tag var roligare aven om jag var kass. Sa det kommer vi definitivt gora om!

Vadret idag har varit helt otroligt. Det har varit 20 grader och sol, i mitten pa mars! Kan ni tanka er. Jag svettades nar jag akte och hamtade Haley pa skolan for jag hade for mycket klader pa mig, och folk var ute i shorts och klanning. Kanns jattekonstigt men helt underbart! Hoppas det haller i sig.

Nu hoppas jag att Will ska vara frisk nog att ga till skolan imorgon, speciellt eftersom att jag ska jobba hela helgen da mina vardforaldrar ska pa brollop i New York.

Natti natti.

/Julia

Mat, mat, mat!!!

Denna vecka har vi på hemmet varit sjukt duktiga på att laga egen mat. Jag skojar inte när jag säger att vi åt på restaurang nästan hela tiden de första veckorna. Men att äta ute håller inte, så vi har börjat trotsa reglerna och börjat steka. I måndags blev det mojsans pannkakor (haha, det enda jag kan laga typ). Jag var tvungen att styla inför folket och vände pannkakorna med stekpannan. Kan säga er att de stod med hakan hngandes ända ner till golvet. Ida sa något i stil med: "hm, det måste vara lättare att vända pannkakorna med stekpannan när den är ny". haha. Jaja. I förrgår blev det Idas köttfärsås och ikväll blir det Andreas potatismos. Ja, vi ska försöka äta hemma minst en gång per dag...

Imorgon blir det en runda på krogen för att fira att grammatiktentan är över, och på lördag bär det av mot Flensburg till Hanna som ska ha tjejkväll. Mysigt!

/Mui

Ps. Idag har vi haft jättefint väder. Jag börjar gilla Kiel.

Saint Patrick's Day

Idag ar det alltsa Irlands nationaldag. Vi akte in till Hartford nu pa kvallen for att se om det var nagot liv darinne. Pa gatorna vimlade det av gronkladda manniskor som var partysugna. Det firas ju stort har. Helst skulle man ju befunnit sig pa en irlandsk pub, men det var fullsmockat och utan ett leg som sager att vi ar 21 sa var vi ganska korda, jag och Linnea. Carro hade ju klarat sig. I alla fall sa hittade vi en jattemysigt stalle som var halften restaurang och halften pub. Trumbull Kitchen hette det och dit ska vi definitivt igen. God mat och mysig stamning.
Det har varit sjukt varmt ute idag, sa mycket som 17 grader! Helt underbart! Det var fortfarande en sisadar 8 grader nu nar vi akte hemat vid klockan 10, vilket kandes jatteljummet.

Imorgon kvall ska vi pa laser tag med ett gang tyskar. Det ska bli kul! Hoppas bara att jag inte ar lika dalig som nar vi spelade laserdome pa skolresan i nian for da kommer jag fa skammas. Minns du Mojsan?

Nahe, nu blir det sangen for det ar en heldag som galler imorgon eftersom att Will fortfarande ar sjuk den stackarn. Han var hos doktorn idag och det visade sig att han har dubbelsidig oroninfalammation. Inte sa kul.

Puss, gonatt!
/Julia

Tisdag

Jag ar precis hemkommen fran Starbucks. Som vanligt pa tisdagar samlas ett stort gang aupairer dar. Det var dock ett tag sedan jag var dar nu men idag pallrade vi oss dit, jag och Carro. Det har varit en riktigt bra dag, storre delen av dagen. Efter att ha fatt ivag barnen till skolan sprang jag en runda, handlade och forberedde potatisgratangen som jag skulle laga till kvallsmat. Hamtade Will pa skolan, badade honom och la honom sedan for en nap. Nar han vaknade gav jag honom lite snack och sedan gick vi ut for att gunga i det fina vadret. Men vad hander? Jo, ungen spyr. Tio minuter hann vi vara ute i solen innan detta hande. Stackars liten. Det gar tydligen sana dar harliga stomach bugs, som de kallar det, i skolan just nu. Mycket trevligt!

Krissie hamtade Haley som var hos en kompis och jag kokade pasta istallet for de ville att barnen skulle ha nat som var milt for magen. Sa gick det med den potatisgratangen som jag langtat efter hela dagen, men det blir morgondagens kvallsmat istallet.

Nar jag slutat jobba insag jag att det var ju for sjutton fortfarande ljust ute. Vilken harlig kansla! Jag var bara tvungen att ga en runda innan jag at kvallsmat. Hur skont som helst! Det var nastan ljummet ute och det luktade grillat!!! Varen ar har pa riktigt. Det gjorde mig pa varldens basta humor! Sedan dunkade jag hog musik i bilen hela vagen till Starbucks, awesome:)

Nu ska jag lagga mig och sova och hoppas pa att inte nasta unge vaknar med spysjukan imorgon och att Will inte spytt nagot mer, for spyor ar det sista jag vill ta hand om imorgon. Annars ar humoret pa topp!

Tjing!

/Julia

Falling in love again

Jepp, sa ar det. Joel Kinnaman heter han. Jag och Linnea har nu betat av ett antal Johan Falk-filmer som hon fatt skickade till sig och vi har karat ner oss. Rrrrriktigt snygg om jag far saga det sjalv.


/Julia

Don't stop me now, I'm having such a good time...

Jag har haft en riktigt bra helg. I fredags kvall jobbade jag, men Linnea kom over sa vi hade mys framfor American Idol och sa blev det som vanligt en hel del prat. I lordags sov jag ut och hade en lugn formiddag innan jag akte med Vivvi och at sushi i West Hartford Center. Det var jattemysigt och for varje gang jag ater sushi tycker jag om det mer och mer. Sedan blev det en svang till bokaffaren innan Linnea ringde och sa att kusten var klar (dvs att hon slutat jobba) och jag kunde hamta den bestallda pizzan och komma hem till henne for att kaka lite innan det var dags for hockey. Det bar av en snabbis till kopcentret sa att Linnea kunde kopa sin efterlangtade bikini innan vi tog oss mot XL Center i Hartford. Dar sag vi Hartfords lag Wolfpack spela och kla motstandarna med 6-2. Det var roligt! Det var en svensk med i teamet ocksa, en Eriksson fran Bollnas.

Idag vaknade jag forvirrad och fattade inte hur sjutton klockan kunde vara 10.40 (jag sover aldrig sa lange utan att vakna tio miljoner ganger innan). Det visade sig sedan att jag bara missat att vi har flyttat fram klockan en timme under natten, vilket min mobil dock gjort automatiskt. I alla fall, efter en dusch och lite snack pa skype akte jag och hamtade upp Linnea och sedan tog vi bilen mot IKEA och New Haven. Vi hade laddat upp med snacks och bra musik i bilen sa det blev mycket hog och falsk sang. We like:) Val pa IKEA borjade vi med att ata lunch, lax och potatis, mumma! Sedan koptes lite godis, lax och en kanelbulle (fick be om att fa den utan frosting som de alltid lagger pa, det ar ju inte svenskt nagonstans, jatteackligt). Sedan akte vi hem igen med musiken pa hogsta volym. Vi lyckades ta oss bade dit och hem utan att kora fel en enda gang. Stolt.

Efter IKEA akte vi och motte upp Caroline for annu lite kak och sedan gick vi och sag She's out of my league. Den filmen var riktigt rolig. Jag rekommenderar den starkt. Vi skrattade hela filmen igenom. Helt klart over forvantningarna.

Vivvi

Linnea och jag pa hockeynSvensken
/Julia

Back on track

Idag tycker jag att jag har varit lite duktig. Jag ar nojd. Pa formiddagen bakade jag grotbullar. Men jag glomde att fotografera dem tyvarr. Sedan har jag jobbat. Haley hade sin andra gitarrlektion idag (hon borjade forra veckan) och hon tycker det ar jatteroligt. Jag ar avundsjuk pa henne. Nar jag kommer hem vet i sjutton om jag inte ska signa upp mig. Jag blir sa taggad varje gang jag gar in pa det dar stallet Music and Arts och de har alla olika notbocker med massa roliga latar som tex Coldplay och annat. Men jag kommer val lara mig en del nu, det blir ju till stor del jag som far hjalpa henne att ova. Det blir kul!

Ikvall har jag varit pa gymmet, jag ar back on track nu. Nu blir det inga fler langa uppehall. Nu lever jag igen. Jag blir fasen inte riktigt normal nar jag inte tranar. Nu har jag nastan dubbelt sa mycket energi som jag hade for nagra veckor sen. Det kan aven delvis bero pa att det varit riktigt varigt och soligt i veckan. Till helgen ska det tydligen bli regn, regn, regn och regn. Det ar ju skit med liksom. Aja, inte mycket att gora at.

Nu blir det till att lagga sig i sangen och lasa Breaking Dawn innan jag somnar.

Natti natti.

/Julia

Stammtisch!

Idag ska vi på stammtisch! Det ska bli så himla kul. För er som inte vet så är det som en slags "träff" med andra människor. I vårt fall så har läraren ordnat en träff med andra tyska studenter (som läser t.ex svenska) på en pub. Kort sagt: vi ska dricka öl och lära känna nytt folk. Japp, och vi har med oss våra lärare. Hehe. Det ska bli ruskigt kul att träffa lite tyskar. Jag är så desperat efter en tysk vän. Vill lära mig så mycket tyska som möjligt innan det är dags att packa väskan och sticka hem. Så ikväll ska jag och Klingan ragga vänner. Dock skippar jag nog ölen. Öl är inte gott och jag har redovisning imorgon.

Tschüss!

/Mui

Underbart

Vadret ar helt underbart har just nu. Gardagen spenderades med Linnea. Vi akte till Stop and Shop och kopte lunch som vi sedan tog med oss till Elizabeth Park for picknick. (HAHA, insag just vad jag skrev: "for picknick". Blandar spraken hej vilt har). Efter det akte vi hem till Linnea och gick pa en promenad i hennes neighbourhood. Nar det narmade sig kvallen stangde vi in oss framfor teven och sag tva svenska filmer, namligen en Johan Falk-film och Flickan som lekte med elden.

Dagens vader har varit annu snappet battre sa det blev mycket lek utomhus. Efter jobbet akte jag till gymmet for ett danspass som var sjukt kul. Sedan traffade jag Linnea en stund innan jag akte tillbaka hem.

Nu far bilderna tala istallet.

I Elizabeth Park

Linneas hus

Linneas gata

 

/Julia

 
Inköpslistor

Jag är så dålig på att skriva inköpslistor! I början skrev jag inte några listor alls, men eftersom jag alltid glömde något så har jag på senare tid börjat skriva inköpslistor. Dock vet jag inte hur mycket de hjälper.. Så här se i alla fall dagens inköpslista, som jag skrev på 1 minut:

- Vatten
- Tandkräm
- Juice
- Mat

Det började bra, men sen gick det utför. Jag orkade inte tänka på vad jag ska äta. Det är värdelöst när man inte får steka eller har en ugn. Vegetariskt är inte riktigt min grej, har jag insett.


/Mui

---
Juste! Glömde nästan! Imorse när jag tittade ut genom fönstret såg jag en liten brandbil. När jag ställde mig upp (så jag såg hela gården) upptäckte jag att hela gården var full av brandbilar. Undra om det har brunnit här? Det var nog bara ett falskt alarm, säkert någon tant som hade glömt stänga av spisen. Jag fortsatte i alla fall att plugga. haha. Hoppas brandlarmet börjar tjuta nästa gång, så man kan fly fältet om det så behövs. 
 

BOSTON

Lordagen har spenderats med Linnea i Boston. Vi tog bussen upp vid 9.15 i morse. Korde in pa South Station runt 11.30 (tyckte bussresan tog otroligt lang tid, nasta gang blir det nog allt till att ta bilen) och da gick vi till en av vara favvoaffarer Urban Outfitters. Jag kopte mig ett linne och Linnea hittade bade jeans och en skjortklanning. Sedan borjade magarna kurra sa vi gick in pa Quincy Market dar de har allt fran pizza till japanskt, grekiskt, mexikanskt och fisk. For mig blev det fisksoppa i en breadbowl. Forra gangen at jag ju den kanda clam chowdern men jag insag da inte att jag at musslor. Tyckte att den var otroligt god, men jag har svart for musslor alltsa. Det var battre att inget veta sa denna gangen blev det fisksoppan.

Efter lunch drog vi till hamnen och njot av utsikten i solskenet. Nagra segelbatar var ute och guppade pa havet och massor med folk hade tagit fram kameran. Sedan blev det till att ta tunnelbanan till parken Boston Commons. Vi vandrade igenom parken, som dagen till ara var full med varglada manniskor. Vi fortsatte in pa Newbury Street som ar Bostons svar pa Fifth Avenue i New York. En lite dyrare och finare shoppinggata med andra ord. Sedan letade vi oss vidare till shoppingcentret Copley. Det tog ett tag att hitta ratt och det blev nagra turer i rulltrappan innan vi fragade en man som sa att "jo vi skulle ta rulltrappan upp och sedan svanga av igenom hotellobbyn pa overvaningen och ut pa en sky bridge som skulle ta oss till kopcentret". Det blev ett besok pa Cheesecake Factory for att fa i oss lite kvallsmat och sedan strosade vi runt pa bokaffaren Barnes and Nobles innan det var dags att ta en taxi tillbaka till busstationen.

Efter en dag vandrande och letande var det skont att satta sig pa bussen. Vi tjotade lite, lyssnade sedan pa vara ipods och jag mindes massa roliga minnen. Utgangar och annat kuligt som vi hittat pa. Nu ar det nog anda dags for sangen.

 

/Julia


Det dar med hemlangtan...

Den dar kanslan av hemlangtan som blandas med radslan och oviljan att aka hem ar riktigt forvirrande. Lite mer an halvtid har gatt och jag saknar alla darhemma jattemycket. Ibland vill jag hem. Jag vill traffa alla jag tycker om, gora allt jag brukar gora (aven de mest trakiga vardagsgrejer) och kunna kanna kanslan av att bara vara hemma. Aven om jag trivs hur bra som helst har sa ar det ju inte hemma.

Samtidigt, nasta timme, nasta minut eller till och med nasta sekund kan jag kanna den motsatta kanslan. Jag vill inte aka hem. Jag trivs ju sa himla bra. Barnen ar ubergulliga, for det mesta:) Mina vardforaldrar ar jattetrevliga och forstaende. Jag har alltid tillgang till bil (kommer sakna som sjutton nar jag kommer hem). Jag har en stor sang, en walk-in-closet, nara till New York och Boston. Varldens mojligheter att se mig om. Jag har ett ganska slappt schema. Jag kan traffa kompisar varje kvall. Jag har tid att aka till gymmet varje dag om jag vill. Jag far 200 dollar i veckan.

Och vad skulle jag gora hemma? Aven om jag faktiskt trivs med plugglivet sa ar det ju en hel del jobb. Jag maste ibland paminna mig sjalv om hur surt jag kunde tycka det var att varje dag, kvall, helg behova ta fram skolbockerna. Och det dar med att ga och skaffa sig ett jobb ar kanske inte det lattaste just nu, och inte battre an detta jobbet heller. Fast nagot jag saknar med det har jobbet ar ju anda arbetskamrater. En annan nackdel ar ocksa att man bor pa jobbet och aldrig riktigt kommer ifran. Och aven om jobbet ar slappt sa blir man ibland trott pa att ta hand om barn (som man blir trott pa vilket annat jobb som helst). Man kan bli trott pa att behova ta annu mer hansyn och pa ett satt vara mer last an vad man ar hemma. Ja, det finns for och-nackdelar med allt.

Vad jag forsoker forklara ar nog att jag ar forvirrad. Ena sekunden hemlangtan, andra sekunden radsla for vilken separationsangest jag kommer kanna nar jag aker hem.

Det basta med att komma hem kommer att vara att fa traffa alla igen och att fa ata svensk husmanskost. Det varsta med att lamna USA kommer vara att lamna barnen, familjen och overhuvudtaget amerikanarna. Jag gillar dem, de ar sociala och trevliga. Vi kan behova lite mer av det i Sverige.

Men jag har fortfarande fem manader och tva veckor pa mig att njuta av min tid har, och langta hem nagra ganger till. Men slangarna av hemlangtan ska jag forsoka ignorera, for jag kommer snart vara hemma anda.

/Julia


Sondag

Idag har varit en riktigt sondag. Vaknade, gick upp, duschade och at frukost. Korde sedan hem Linnea som sovit over har. Darefter akte jag till build-a-bear-affaren pa kopcentret pa aupairmote. Vi gjorde vara egna nallar som sedan ska auktioneras ut och pengarna som samlas in da ska skankas till valgorenhet. Efter det akte jag hem till det tomma huset (vardfamiljen ar i Boston). Gick ut och gick en runda, at sedan lite och sag pa USA-Kanada matchen. Nu ska jag krypa upp i sangen och titta pa Gossip Girl och bara slappa. Jag njuter.

Till veckan maste jag pallra mig tillbaka till gymmet aven om den dar otroligt envisa forkylningen inte riktigt vill ge sig. Men jag klarar inte mer nu. Nu trotsar jag den.

Min nalle och jag, hoho


/Julia

RSS 2.0