New York

Kom for en stund sedan hem fran en promenad i osregnet. Det var jatteskont, uppfriskande och sa. Det var forsta jobbdagen pa denna veckan idag da jag fick ledigt igar for att traffa Martin och Robin i New York. Jag akte med Heloisa och hennes kompis till New York redan i lordags kvall och hangde sedan med dem tills det var dags att mota upp Martin, Robin, Fred och hans flickvan Elina pa Times Square klockan 4 pa sondagen. Pojkarna som flugit in fran Sverige dok dock inte upp forran halv 6 da de blivit fast i passkontrollen och forhorda och allt. Nar de val kom gick vi till Chipotle och at burritos, skitgott! Sedan vandrade vi vidare och sag solnedgangen over the Hudson river. Vandrade ytterligare och kom helt plotsligt in i ett omrade dar de enda par vi sag var man som gick hand i hand. Kul att det var sa uppenbart att det var ett omrade dar manga homosexuella bor. New York ar haftigt pa det sattet, det kan andras fran en gata till en annan, forst ar du i Kina, sen Italien, eller sa skiftar det fran jattefancy till slum. I alla fall sa gick vi vidare, kopte lite lemonad pa Whole Foods och kom sedan fram till Brooklyn Bridge. Vadret var helt underbart, sadar perfekt ljummet aven om klockan var narmre nio. Efter att ha njutit av utsikten pa bron tog vi tunnelbanan tillbaka till Times Square. Det blev en glass pa varldens langsammaste donken innan Fred och Elina akte hem och jag, Martin och Robin begav oss mot vandrarhemmet.

Efter lite somn blev det frukost i form av bagel och Snapple att dricka. Vi kopte det i ett stand pa gatan, och det var riktigt gott. Det ar sa den akta New Yorkern gor stressad pa vag till jobbet. Vi tog med frukosten och vandrade till Central Park dar vi satte oss pa en parkbank och njot av morgonen. Vi vandrade vidare genom parken, gick ner pa 5th Avenue, gick till Rockefeller Center och sedan Grand Central Station. Darifran tog vi subway till Chinatown dar vi at god lunch. Sedan vandrade vi ner till South Street Sea Port som ligger precis intill the Brooklyn Bridge. Det var verkligen kustkansla dar, riktigt mysigt! Efter det blev det att ta subway tillbaka till Times Square dar vi strosade runt lite innan det var dags for mig att hamta vaskan pa vandrarhemmet och ta bussen tillbaka till verkligheten.

Nu ska jag ta och mysa ihop mig i sangen med lite tv och svenskt godis, tack vare Emma:) Om ni laser bloggen pojkar sa tack sa mycket for helgen, det var sjukt kul att ses!

/Julia

Ps: Bilder kommer forhoppningsvis senare, min kamera var inte samarbetsvillig idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0