Ett litet aventyr och en jakla massa bilakande

Hemma har det snoat har jag hort. Annu har ingen flinga fallit har, men vem vet hur langt borta det ar, kallt har det ju i alla fall blivit. Ikvall har jag varit pa ett zumba-pass med Emma pa hennes gym. Det var ett slags danspass med en blandning av olika dansstilar som bland annat cha-cha och salsa, och dansat till aktuell musik som spelas pa radion just nu. Det var kul faktiskt!

Helgen. Det var den jag skulle komma till. I fredags kvall jobbade jag som sagt, och Emma kom hit med pizza, men det vet ni ju redan. I lordags var vi och shoppade en runda, och sedan pa kvallen akte jag ut till Emma for att vi hade blivit bjudna till en fest for tva aupairer som fyllde ar. Nar Emmas vardforaldrar kom hem (for hon jobbade) sa fixade vi till oss och satte oss sedan i bilen mot New Britain. Utan gps med bara googles vagbeskrivning forsokte vi leta oss fram. Och misslyckades. Till New Britain kom vi, men inte till gatan vi ville till. Eller ja, vi kom val sa nara vi kunde, vi akte namligen pa ratt gata. Problemet var bara att gatan hade tva namn och namnet vi fatt var Monroe Street medans gatuskylten visade Ellis street. Det var nar vi kom hem och checkade in google maps en gang till som vi insag hur nara vi varit varat mal utan att veta om det. Efter att ha spenderat tva timmar i bilen och fragat tre personer om ratt vag la vi ner vara forsok till att hitta ratt och akte hem. Men vi hade varan egen lilla fest dar inne i bilen, med cola, chips och choklad som vi kopt pa CVS oppet 24/7. Och vi fick oss en hel del skratt aven om vi var frustrerade over att vi aldrig kom fram.

Pa sondagen vaknade vi bada upp i Emmas rum, for hem kom vi ju utan problem. Otroligt smartfritt. Vi at frukost, och satte oss sedan i bilen igen for att hamta Mareike pa flygplatsen utanfor Hartford. Sedan bar det tillbaka hem till Emma dar vi lagade spagetti och kottfarssas.

Det var val sa min helg sag ut. Den var najs, aven om det later som vi satt i bilen mesta tiden, vilket vi nog nastan gjorde. Men med bra sallskap och bra musik sa ar aven det kul:)




/Julia

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ser att du har hittat hem i colans förlovade land

:O)



Kramam mamma o Ida



2009-10-15 @ 06:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0