Jag saknar...

...mina bönder något otroligt! Tänker tillbaka till högstadiet när det alltid var vi, "the gang". Skrattar fortfarande ibland åt den gången när Jonte-the-man frågade mig om hjälp på ett mattetal:
"Men Julia, vadå, ska man räkna ut kilopriset på skor?"
"Nää, det står ju skorpor!"
"Oj, jag tyckte det stod skorpar"

Han förnekar det fortfarande och jag tror att han lite halvt skulle kunna döda mig om han såg det här inlägget. Saknar också alla dryga skämt oss tjejer emellan. Kattskämten var sjukt kul ett tag:
"Katt åt klorofyll, blev grön", "Katt åt sax klippte mus"...en del var så dryga så de blev bra.

Men sedan stack jag och Mojsan från bondelandet och började skolan i stan i stället. Har lärt känna massa härliga peeps, men kan ibland fortfarande undra hur det hade varit om vi som resten av gänget hamnat på Fenix. Det hade kunnat bli riktigt kul. Men som sagt, jag ångrar mig inte, och desto roligare är det nu när man väl träffas. Önskar bara att det vore oftare. Alla har så fullt upp med sina liv.




 


Love y'all biatches! <3

Bara för att jag har världens bästa vänner

Har passat lillan idag. Amanda kom upp och joinade oss i vårat kakbak. Vi bakade några chocolate chip-liknande kakor och kladdmuffins. Gott och mättande. Snart kommer Mojsan hit och vi ska kanske se på film, eller bara prata. "Du jag stannar hemma, åker ner till Halmstad i morgon i stället, så kan vi typ hyra film eller något ikväll. Jag hade inte velat vara själv, det är ju då tankarna kommer". Hon är världens bästaste, min Mojsan<3

 I morgon blir det utgång så det smäller om det, och gud vad jag tycker om mina bönder (vad det nu hade med saken att göra).


Ida och Mandy

Kladdmuffins

Cookies


You're the best<3


/Julia

Rollergirl- superstar



Fan, hade helt glömt bort att denna låt fanns! Åh, jag kommer ihåg hur mycket jag älskade denna låt, hur kunde jag glömma bort den? haha. /mui

...



Sometimes things happen quickly


"Don't say the words if you don't mean it"


HAHAHA

Nu har jag hittat in till http://www.tjuvlyssnat.se/ och tyvärr var det väldigt lätt att fastna. Hittade dagens roligaste:

Utanför Chaplin's Bar, Stockholm

En ganska full kille ~19 står utanför klubben med en inte lika full tjej ~18. De pratar en stund, och det framgår att tjejen är engelsktalande. Plötsligt rapar killen.
Kille: Oh, excuse me, I usually rape when I'm drunk.


HA HA HA. Jag kan varmt rekommendera den sidan om du vill ha dig ett gott skratt. Funkar även mycket bra att gå in på youtube och söka upp rolika klipp från Americas Funniest Home Videos, me like.  Watch this!


/Julia
 

Waah

Alltså, panik! Eller ja, typ. Jag vet inte vad jag ska klä ut mig till på Halloween. Jag funderade lite på pirat. Adde som har planerat i flera månader vem han ska vara tycker att det är roligare om man klär ut sig till en specifik person. Men, jaha, vem ska jag vara då? De gånger jag har varit på någon form av maskerad har jag klätt ut mig till clown, spöke, häxa och Sandy i Grease. Vore ju kul att verkligen gå in för det, men jag kanske är lite sent ute. Någon som har något tips?


Kanske en banan?;)


/Julia

Mitt händelselösa liv...

Just nu står mitt liv helt stilla (anledningen till varför jag inte har uppdaterat bloggen med smaskiga saker). Jag sitter här med en hög skolarbete som jag ska ta mig igenom innan på torsdag. Tror ni jag hinner? Det tror inte jag. Men jag måste. Jag kan liksom inte släpa med alla böcker ner till Halmstad och jag kommer verkligen inte plugga på söndag kväll. Då är det ju one tree hill som gäller!  

Igår betalade jag in till resan! Woho, Rhodos- here we come. Kommer dock missa fenixbalen, vilket är skit tråkigt. Men jag får väl vara glad över att jag inte missar min egen. 



mojsan


Jag tror jag vaknade på fel sida

Idag är en sån där dag då allt känns lite småtråkigt. Är så otaggad på att ta tag i skolarbetet som väntar. Vill ju bara ha lov. Lov utan måsten. Jag vill inte skriva på mitt förbannade matte-arbete, rätta mina jävla Written Tasks and "make them perfect", eller skriva på min TOK-presentation...Jag vill inte. Sorry om det här inlägget blev lite deppigt, men ikväll är jag nog på bättre humör.

Nu ska jag ringa Mojsan och klaga lite. Och se hur hennes nacke mår idag egentligen. För jag bryr mig, även om jag skrattade lite när vi var ute och gick igår och hon pep 'aj' om hon råkade vrida sig lite åt fel håll. Okej, jag asgarvade, men bara för att hon också började skratta vilket ledde till att det gjorde ännu ondare och hon pep ännu mer.

/Julia

Innan jag lägger mig

- jag har fått nackspärr- och ingen bryr sig. alla bara skrattar åt mig som om jag vore ett skämt eller något.
- jag förstår mig inte på killar. J påstår att jag bara träffat fel killar. A menar på att jag måste dämpa mig om jag ska få nån. C säger att män är idioter. Jag håller nog med C.
- jag har världens bästa vänner.
- jag ska ner till halmstad och missar världens fetaste utgång på fredag. Äh, det kommer väl flera gånger.
- jag har skaffat facebook. Det är nog egentligen inget för mig. Känner mig också lite mobbad då jag bara har 25 vänner medans vissa har närmare 500! Verkar som att folk tävlar om vem som har flest vänner...eller "vänner". Hm...


Och nu ska jag gå och lägga mig. mojsan


Poesi på hög nivå;)

Städade mitt rum idag. Ordentligt. Började rota igenom lådor och slänga massa gammal skit. Hittade en liten notebook som jag fick när jag var typ tio. Jag skrattade högt för mig själv när jag hittade några egenkomponerade dikter. Vilken poet jag var, haha, NOT!

Du är min och jag är din
fast jag känner så att du
är kär i någon som jag inte
känner men jag känner
så att det blir vi två.
Kärleken är stark den
nuddar inte mark men det
blir vi två för jag känner så
du kommer fram till mej
och pussar mig tjohej

När jag ser på dig blir
jag varm inom mig
När jag träffar dig blir
jag glad. När du säger
mig att jag får va din
tjej blir jag svag i hela
kroppen.

Hundar är söta
hundar är bra
Många säger att
dom är inget att ha
Men när det blir inbrott
dom skäller så bra
så det är nästan ingen
som ingen hund har

Hallååå?! Vad är det här?




Ja, här ser man. Mycket kan man hitta. Jag var ju med i scouterna en gång i tiden. Vi var patrullerna Svalan, Älgen och Bävern. Vi skulle ha våra egna sånger och jag taggade till och skrev en text till Bamsemelodin. Gissa vilken patrull jag var med i?

Svalan, svalan starkast utav alla
ingen annan kan ju flyga högt
ramlar han så landar han på älgen
älgen han blir rädd och tar ett skutt
Svalan flyger högt i luften
han han är en riktigt tuff en
om han kraschar med en Jumbo
flyger han ändå
Bävrarna de bygger bo i vattnet
svalorna de bygger bo högt upp

Kanske inte värsta låtskrivaren men då på den tiden var jag riktigt nöjd minns jag, haha.



/Julia

Fredag med girlsen

Efter skolan följde jag, Mojsan och Paula med Carro hem och lagade mat och chillade. Medan potatisgratängen stod i ugnen gick vi till VIP och köpte massa snacks. Carro hade precis upplyst oss om att hon abslut inte får glömma sina nycklar i lägenheten för dörren låses av sig självt när den stängs. Vi gick ut, dörren slogs igen, och Carro började leta frenetiskt i sina fickor. Vi stod spända och väntade. Sen sprack hon upp i ett leende och vi fattade att vi blivit lurade.

Jag: Oh fyyy, tänk om vi blivit utelåsta nu.
Mojsan: Jag tänkte mer på potatisgratängen!

Efter att ha gjort av med en förmögenhet på VIP, var det dags att äta. Sedan sjöng vi singstar tills våra halsar var alldeles såriga. Hoppas inte Carros grannar hörde våra gräsliga stämmor. Vi såg även på Honey, och jag måste nog nästan göra som Carro och säga att den är min favoritfilm. En av dem i alla fall. Vid tolvtiden ringde pappa och ville hem. Jag hade lovat att skjutsa på honom eftersom han varit ute med några jobbarkompisar. Väl hemma däckade jag direkt. Lovet är mer än välkommet.







/Julia


Tänkte bara...

Förresten så pratade vi om våldtäkt på TOK:en idag. Det har ju varit så mycket snack om att om tjejen går med kortkort kjol så är det på något weird sätt okej att våldta henne. Då sa en tjej att de är ju knappast så att om man inte är beredd att våldta en tjej som kommer och går i en långkjol så är man väl inte beredd att våldta en tjej som kommer i kortkort heller. Jag tycker att hon har en poäng där. Ville bara säga det.

/Julia


Dagens citat

Tvingade mig upp superdupertidigt  (som vanligt 05.30) idag för att gå och lyssna på två presentationer i TOK-ämnet, bara för att jag själv skulle fatta hur fan jag ska lägga upp min egen. Stannade sedan kvar för att Carro skulle fråga läraren om en sak. Jag satt bredvid, trött och i min egen värld. Sedan frågade han mig:
"Ville du fråga något?"
"Eh, nää..." svarade jag, och jag tror jag såg smått förvirrad ut.
"Jag ser på dig att det är nåt, vill du ha vin i helgen eller? Vill du att jag ska köpa ut åt dig?"
(För er som inte uppfattar att detta var ett skämt vill jag bara försäkra er om att läraren i fråga inte var seriös.)

By the way så är dagens låt den där från Merci-reklamen ni vet: "I wanna thank you, and thank you means Merci..." Det roliga var bara att Mojsan sjöng: "I wanna thank you, and thank you Miss Merci"

Paula lyckades också få till det.
"Idag var jag jättepigg när jag vaknade, och värsta taggad på att plugga"
"Aaah, men vad gött. Fick du mycket gjort eller?"
"Nää asså jag blev taggad att plugga på lovet"

Nu när jag ändå samlat ihop några citat från dagen kan jag ju lika gärna nämna några gamla.

På historian i fredags visade det sig att jag och Mojsan var på samma fråga. Carro frågade då om vi hade jobbat ihop.
"Nä, vi har bara skrivit av samtidigt" svarade Mojsan då. Det är nämligen våran grej, att skriva av boken. Vem orkar omformulera liksom.

Svenska-läraren sa även en gång:
"Att läsa en novell är som att ha ett one-night-stand"



/Julia


....

Vår blogg kommer dö ut snart. Endast 8 besökare idag. Men jag orkar inte uppdatera bloggen med något smaskigt idag. Är nog för trött idag. Fick det även bekräftat nyss när jag gick in i en dörr. Nu ska jag tillbaka till greys. Hejsvejs /mojsa

Dags att komma igång på riktigt kanske

Jag ska följa Mojsans exempel och börja på gym. Ska försöka hitta lite snygga träningskläder först. Var på ett kondition och styrkepass nyss, men det är på tok för lite. Innan hade jag ju dansen utöver det, men jag kände att jag var klar med den förra terminen. Tröttnade helt enkelt på det. Inte dansen i sig utan jag kände snarare att jag ville prova något nytt. Tyvärr var alla kurser på Medborgarskolan på så dumma tider, blir lite jobbigt när man pendlar. Men jag saknar verkligen dansen. Bra och sjukt rolig träning! Waaah, jag vill! Jazz-funk lät hur kul som helst, och streetdance. Kanske kan försöka pressa in det i vårens schema, vi får se. Måste öka på träningen lite, känner mig som en degklump just nu, och det är inte att föredra. Visst tar jag och Mojsan våra kvällspromenader några gånger i veckan, men ur träningssynpunkt är de inte mycket att ha. Det är mer munnen som går än benen;)


/Julia


omständig resa

Jag är helt slut i huvudet. Idag råkade jag hoppa på fel tåg så tågresan blev längre än vad jag hade räknat med. Grejen den var att jag var under tunneln när tåget från jönköping rullade in och det första jag tänkte när jag såg tåget stående på perrongen var: "spring fort som fan, du ska ju göra tyskaprovet idag". Så jag sprang till tåget samtidigt som jag såg Julia mitt bland allt folk. Hade jag varit lite mer uppmärksam hade jag ju fattat att tåget kom från jönköping!! Hann hur som helst med tåget...som skulle mot Värnamo (ligger åt andra hållet för er som suger på geografi). Så det var bara att åka ner till Värnamo och sedan ta nästa tåg som gick direkt tillbaka till Vaggeryd så jag hann med en buss istället. Det var en omständig resa för en tyskalektion. Jaja, allt för tyskan.

Juste, jag har inhandlat ett par, ganska så snygga faktiskt, gympadojjor. Så nu är jag redo för att ta tag i mitt fläsk..hehe. (usch vad äckligt det lät.) Ååå jag borde ha gjort detta för ett år sedan...men bättre sent än aldrig. Jag kan inte se mig själv stå och gymma. he he

mojsan

John Blund får vänta

I'm so damn tired. Släpade mig upp ur sängen vid 05.30 idag. Hade kunnat göra ungefär vad som helst för att få ligga kvar. På väg upp till skolan somnade jag. Och sov jättegott, ända tills jag hörde den där rösten i högtalarna: Nästa hållplats Rocksjön. Detta betyder att det är max fem minuter kvar tills tåget står still på slutstationen, Jönköpings Central.  Mörkt och regnigt var det, och mitt ben hade somnat. Jag tog mig upp till skolan i alla fall, för att ha en extremt seg ekonomilektion. Jag närapå somnade. Kunde inte hålla ögonen öppna. Med tanke på det så gav inte lektionen så mycket, och jag bestämde mig för att strunta i nästa ekonomilektion klockan 15.00. Sån onödig dag, ekonomi mellan 08.00-09.40 och sedan mellan 15.00-15.55. Hade ingen svenska idag nämligen. Nu ska jag snart iväg och träna, sen blir det en tidig kväll. Bara jag inte somnar mitt i situpsen, känns just nu som att ingenting kan stoppa John Blund.


/Julia


Ne-yo Closer

Åh vad jag tyckte om closer innan. Men efter en incident i gbg så kan jag inte lyssna på låten utan att koppla den till en viss person. Det var så att jag och nhisan var på asiatdisco (haha!) i gbg och när denna låt spelades tog en biffig man tag i mig och drog mig till honom samtidigt som han viskade "come closer" i mitt öra. Inte för att jag vet vad han menade med det eftersom jag redan stod tillräckligt nära honom (kunde liksom känna hans muskler) men som tur var lekte Nhisan superhjälte och räddade mig från att bli uppäten. De andra tjejerna dog av skratt när jag berättade detta och ibland, då och då hör jag någon viska i mitt öra: "come cloooooooooser". Jag får rysningar längs ryggraden varje gång. Jag råder er killar att INTE göra något liknande!!



//mojsan

sovmorgon!

Sovmorgon! Till klockan 15 då jag har tyska i en timma och en kvart. Mina tågresor är sammanlagt längre än min tyskalektion!! Hur som helst, har suttit och klurat på min TOK presentation...som nog i slutändan kommer bli helt OK! Får vi hoppas i alla fall. Jag har kommit på att man ska ta paus från TOK skrivandet när man börjar analysera sin egen halvklara presentation! Jag tror jag börjar bli tokig på riktigt.
    Ska springa till swedbank och fixa ett visakort (woho, vuxenpoäng) eftersom mitt gamla har förmodligen avmagnetiserats. Det funkade inte igår när jag skulle betala på stadium!!! Åh, känner mig så tom utan mitt kort. I och för sig är det kanske lika bra att vara utan kort nu ett tag framöver eftersom jag har misshandlat mitt konto sedan skolan började.

Nu ska jag plugga lite tyska. pussssssss moojsan

...

Dålig uppdatering från min sida idag. Har dock fått en del annat gjort, typ två mattetal, tio sidor ekonomi, tjugo sidor i engelska-boken, funderat ut min biologilabb, städat rummet, spelat gitarr, spelat piano, träffat Adde. Vi promenerade, plockade svamp (tre stycken kantareller för att vara mer exakt), fikade, åt pannkakor, såg på film-Wanted och så vidare. Ja, och så åt vi våra tre kantareller, skurna i småbitar och smörstekta, på varsinn macka. Delicious! Nu är det dags att sova! Godnatt-puss-kram-hejs.

/Julia

åh..

Nej! Jag kom precis på att jag inte har någon engelska imorgon eftersom vi har group oral hela nästa vecka. Hade varit glad om det inte var för att jag har bokat in en biologilabb imorgon mellan 8.00-9.30 med Britta (bara  för jozzan har tagit kompledigt! :@). Nu har jag alltså ett hål mellan 9,30 -13.00 när jag kunde ha haft sovmorgon till 13! Snälla, skjut mig. Jaja, allt för biologin.

mojsan

Idag är jag TOKig

Eftersom jag har varit pluggfri i två hela dagar...så borde det väl inte vara några problem att printa ner cirka 1500 ord om pro ana till min TOK-presentation. Eller hur? Jag menar, har jag skrivit en uppsats på 12 sidor så borde det här vara en ganska så lätt match. Efter den där Extended borde man klara allt. Och pro ana är ju ganska så intressant också. Men fan, hur kommer det sig att jag bara har skrivit ner 33 ord (för att vara exakt) på tre kvart? Hm...jag tror det kallas ineffektivitet. Eller också kan det ju vara så att jag inte har en aning om vad en knowledge issue egentligen är. Äh, jag får låtsas som att jag vet vad jag pratar om på fredag. Nu ska jag fortsätta försöka vara lite TOKig /Mui


Saturday

Idag har jag varit med familyn i Värnamo. Vet inte sist jag var där, det är ju liksom Jönköping som gäller för det mesta. Var inne på det nyöppnade City Gross. Mycket folk var det kan jag lova. Strosade runt med minisyrran när hon sa:
-Julia, det luktar såna där, du veet, såna där, såna där med russin i på varsinn sida.  
Hon är för rolig ibland. Lussekatter var det givetvis hon syftade på. Träffade en av hennes "kära pojkar" också. Snackade med honom en stund medan mamma, pappa och mormor handlade. Ida var givetvis med mig, eftersom hon bara älskar alla killar jag känner. Hon är jätteavundsjuk på honom för att han har en elgitarr och frågan kom ännu en gång:
-Men när ska jag få din elgitarr? Kommer du inte ihåg när Julia smsade till dig och sa att om vi inte bytte gitarr med varann så skulle du få smisk i rumpan?
Hon är inte direkt blyg av sig. Nähe, nu ska jag dra mig iväg och träffa delar av "the gang".


/Julia

Snodde lite bilder av C....

Igår var det mys hos C innan vi skulle göra henne sällskap på Olearys en liten stund innan det var dags för hemgång. Det blev en massa foton och trams som vanligt. Men det var kul. Vi satt lite på Youtube och checkade Chris Browns sexpack.... J var helt kär i hans uppträdande i Nashville och jag förstår henne till fullo. Vilken sexpack.... raw.


Här bjuder jag på lite bilder (snodde de av C).


HELLO WEIRDOS (fan att jag alltid ska spärra upp mina näsborrar)







mojsan

Här har vi mig i ett nötskal

Oh, så typiskt mig. Me in a nutshell. Jag har lånat massa böcker på stadsbiblioteket och lånat om två gånger. Nu är jag klar med båda min uppsatser som jag lånade böckerna till. Men jag skulle ju bara rätta dem innan jag gick tillbaka med böckerna. Jag skulle ju lämna tillbaka dem snart. Och så kommer påminnelsen. Böckerna skulle varit tillbaka den 2/10. Och ja, vad är det för datum nu liksom. Mycket för sent. Det sura är ju att vissa böcker har jag ju inte ens behövt, vilket betyder att jag kunde sparat några kronor och inte utsatt mig för så mycket "skäms-på-mig"-känslor. Min skuld ligger i nuläget på 46 kronor. För några ynka böcker. Illa. Fy på mig. Jag skäms. Mitt problem är nu att jag kommer inte vara tillbaka i stan förrän måndag, vad skulden ligger på då vet jag inte.



/Julia

Är det för tidigt med julmusik?

Av någon anledning så fick vi idag för oss att sjunga julsånger medans vi väntade på att svenskalektionen skulle börja. Vi drog igång med: Tänd ett ljus o låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu, men det blir ljuuuuuuuuuusare ige-en. Sedan följde allt mellan Sankta Lucia och Vår julskina har rymt. Själva tyckte vi det var väldigt roligt. Vad folket som befann sig i närheten av oss tyckte vet vi inte, men jag kan inte tänka mig att de led, utan att de snarare fann det väldigt underhållande och njutbart. Jag tror vi lät ungefär som fyra Mariah Carey:s. Ja, och ibland som en och annan Carola.



/Julia


.....

Igår ställde jag mobilalarmet på 02:00, för att jag skulle vakna och få den där underbara känslan åh-jag-får-sova-i-flera-timmar-till. Men jag vaknade klockan 05:21, i fosterställning med min mobil i handen. Åh, vad besviken jag var. Jag som till och med hade slängt iväg mobilen över till andra halvan av rummet... Men jag måste ha krupit fram till mobilen i sömnen och stängt av den för jag har inget minne av att den ringde. Förutom den dåliga starten på dagen så var nästan hela dagen värdelös. Ingen biologilektion (jozzan tyckte inte att jag och J var redo för en labb, haha), ett x-antal timmar på Claras, ingen svenskalektion och en halv (knappt) mattelektion. Jag struntade i min service idag också. Förresten...jag har hittat min plånbok. Jag hade bara glömt kolla i yttefacken på väskan. /Mui

Så kan det va

Har det gått för långt om man sitter och slår upp ord på www.tyda.se för att man inte kommer ihåg vad de heter på svenska? Eller bara kommer på bra formuleringar på engelska? Så var det i alla fall när jag skrev min svenska-uppsats. Allt jag kom på när jag skulle skriva var engelska ord som skulle passa perfekt, och engelska formuleringar. Till slut lyckades jag i alla fall komma på några svenska ord att använda mig av. Så det blev en uppsats till slut, som tur var. Och nu ska jag sova.

Gonatt på er alla mina små plommongurkor!


/Julia

Wir sind da, wenn Du willst

Dagens människor slutar aldrig förvåna mig. Kan man anmäla poliser till polisen? Guess not.





Du vet att vi finns här och stöttar dig. Jag kommer från och med idag ha på min mobil på natten. Det är bara att ringa. Jag kan sitta uppe hela natten och prata med dig, om du så vill.  Jag känner mig så hjälplös. Ibland önskar jag att det fanns en Superman. /Mui

I skolans bibliotek

Här sitter man, i skolbiblioteket och gör I-N-G-E-N-T-I-N-G. Har svenskagrejerna jämte mig, men jag kan bara inte tänka. Luften är kvav här inne. Detta är ju ändå den platsen i skolan där det borde vara bäst luftkonditionering, så att hjärncellerna får syre liksom. Om tjugo minuter börjar våran två timmar långa svenskalektion, sedan är det tåget hem och cykeln till barngympan som gäller. Är inte så taggad, men en timme i en gympasal med energiska ungar går ändå förvånansvärt fort. Som tur är.

Tänker på dig vännen, hela tiden. Det kommer lösa sig<3


/Julia

Ett till onödigt inlägg

Idag saknar jag min gula vän, Nhisan. Jag längtar till höstlovet, för då ska jag ta mitt pick och pack och fara ner till henne. Det ser jag framemot. Fan jag orkar inte skriva mer för idag. Hjärnan är tyvärr just nu på off-knappen. Jag säger godnatt jag också. /Mui


Lack of inspiration, so to say

Ibland är det bara så, att inspirationen inte är på topp. Det märks idag. Kollade bland våra inlägg och där befinner sig tre till fyra påbörjade sådana, men ungefär en mening i varje. Mycket givande, mycket givande. Mojsan ligger bakom minst tre, men hur mycket bättre är jag när jag kommer med ett onödigt inlägg som det här? Jag tror jag går och lägger mig och återkommer i morgon. Förhoppningsvis med något mer att säga. Godnatt.



/Julia

...






"The only human right for which I'm gonna fight is everybody's right to sometimes feel irresistible"


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              The Ark





/Julia

mhm..



Vi som hurrade för den enorma ökningen av unika besökare igår. Men den glädjen varade inte länge då vi bara har haft 15 unika besökare idag. Det där med att bli lika stora som Blondinbella och Kenza verkar vara rätt svårt. Jaja, vi satsar på 30 unika besökare nästa söndag. Hejja hejja! God natt / Mui


.

Har jag sagt att jag diggar Robyn?

So wipe the tears out of your eyes
The guilt trip thing isn't working
get your tounge out of my mouth
It's more than just a little disturbing


 

Hon är cool.



/Julia

Det är på bussen du får veta våra hemligheter

Ja, som alla andra dagar så fick bussfolket även denna dag ta del av mitt och Mojsans privatliv och våra åsikter. Till en början pratar ju folk med varandra så våra diskussioner smälter liksom in i mängden (om man bortser från skrattanfall som kan nå oanade ljudnivåer). Men sedan tuppar dom liksom av, en efter en, (resenärerna alltså) och till slut blir det liksom tyst i hela bussen. Men jag och Mojsan, vi håller fortfarande igång, för vi kan prata oavbrutet i timmar. Undrar hur många som hör vad vi säger, och hur många som faktiskt sover djupt, eller är inne i musikens dimma. Kanske är det bäst att inte veta.




/Julia


Poppis

Sände ut ett massutskick idag på förmiddagen med en enkät till mitt matteprojekt. Mycket smidigt att göra det via mailen tyckte jag. Det visade sig även vara mycket uppmuntrande. Jag tror aldrig jag har fått så många mail som jag har fått idag. Trillade in 10 här och 10 där med uppmuntrande ord som Lycka till och så vidare. Jag borde göra det oftare. Tack för hälpen förresten, nu kanske jag äntligen kan komma nånvart med mitt liv. Okej, nu kanske jag tog i, men det är ju i alla fall en början. Kanske även en början på livet som poppis, eller? Fast, när jag tänker efter så är väl inte oddsen så höga när det gäller bonden från landet ingenstans.




 /Julia

Pics

S skickade precis lite bilder från i fredags. Ja...vad ska man säga liksom....titta vad coola vi är.

 Looooooooser!

Okej, vi gör ett försök till. Check this out.

haaha 
Fan, mitt finger ser ut att vara en meter lång. E försöker vara tuff. I posar med en öl och R befinner sig i sin egen lilla värld. A (som jag inte vet förnamnet på) var rätt off. Full som en kastrull. Men här trivdes jag ganska bra. btw....fan vilken fin vägg. Har aldrig lagt märke till det innan.  


mojsan


Bevismaterial, Alex!

Det var fredag, Det var historialektion. Och det var film som gällde. Jag och Alex var uttråkade och fredagströtta. Då kan en sån här konversation utspela sig i mitt kollegieblock.

Hej! :)
R u bored?;)
LOL!
Skriv inte så stort!
Du har inte köpt en gitarr din lögnare
Det har jag visst, Cataluna heter den. Ett rosa plektrum har jag köpt också:)
DU LJUGER
Asså, du vet att jag talar sanning. Du vill bara inte lägga dig. Och så tycker du det är så fruktansvärt roligt att stirra upp mig. Jag känner dig, Alex;)
Älskar dig med gumsan, Kyss kyss
HAHAHAHA
KJAMIZ!;)
Vilken fjååårtis du é!
DAAAAH you know it girl! Jag tror fortfarande inte på att du har köpt en gitarr.
GIVE YOU ALEX. Har du tråkigt på riktigt?! Haha.
Ingen svengelska här men ja!!!
Swenglish is the shit;) then we're two. Elr jag är bara fredagsglad (för att jag skulle träffa Adde;)), därför har jag inte ro att se på krigsfilm.
Du har ADHD, erkänn
Hur mycket du än vill tro det Alex så kan jag tyvärr inte säga ja, för skulle jag ljuga;)
Idag ska jag köpa en MacBook?
Tror jag inte på. YOU LIAR!!!!
Försök inte vända dina kapitalistiska borgarlögner mot mig

Sen dyker Mojsan in på ett hörn:

Make love, not war. Dammit
You biatch Mojsan, love u baby;)

Fick inget svar på det, vilken diss. HAHAHA.


Tänkte nu bara bevisa för Alex att jag minsann visst köpt en gitarr. Och igår fixade jag Guitar Pro också så nu blir det till att öva;)




/Julia

>> Ny design

Woho! Jag fick ett ryck och bestämde mig för att ta tag i vårt liv. Vad tycker ni om desginen? Jag gillar den, trots att det ser ut som att vi älskar oliver (men det gör vi inte bara så ni vet). Så nu hoppas jag att ni hjälper oss att promota bloggen, så att vi blir lika stora som blondinbella och Kenza. Och ge oss lite feedback genom att lämna kommentarer!!!! Vi vet att ni innerst inne älskar oss (det ser vi ju liksom på antalet sidvisningar)....kommentera ffs!


mojsan

..

 Hittade detta på en blogg. Och jag har inget mer att tillägga för ikväll.

"There comes a point in your life when you realize who matters, who never did, who won't anymore, and who always will. So don't worry about people from your past, there's a reason why they didn't make it to your future"


mojsan

Här kommer den...

Vet ni vad som indikerar en misslyckad utgång? När man ser att mina ögonfransar fortfarande står rakt upp efter flera timmars dansande! Här kommer gårkvällens resumé...som jag vet att ni har gått och längtat efter halva dagen. Jag har tyvärr vaknat på fel sida idag så därför blir det ett ganska så tråkigt inlägg. Läs på egen risk.


Efter många om och men bar det av till Jönköping på kvällen i alla fall. Hade inhandlat ett hippieband som skulle invigas på kvällen. Det där bandet kommer nog användas flitigt. Känner mig så cool! Hur som helst, väl hos C möter jag ett par berusade människor (ehrm, inga namn nämns härinne nä). Humöret var väl på topp, så att säga. Alla var sådär lite gosiga.
    Efter ett besök på bongo, en runda hem till C och två stopp på olearys gick vi till köttmarknaden- Centrum. Och vilka stöter vi på där? Jo, halva klassen såklart. Jag dog av skratt när jag stod och dansade på högtalarna och såg halva vår klass + tre utomstående på blattedansgolvet. Det var ungefär som en klassfest. Och alla var dansgalna. (Även R bevisade igår att han har en känsla för dans. ^^) Synd bara att det krävs 10 liter dricka innan folk kan släppa loss rikitgt ordentligt. Men det var tråkigt på Centrum igår- no action, no drama. Jag hade fixat det största back-up gänget igår och så håller blattarna sig borta från mig. Så typiskt.
    Vad ska jag mer säga om gårkvällen..? Fel val av skor + trötthet kan förstöra en hel kväll. Fattar inte varför jag alltid ska plåga mina älskade fötter, som nu ser ut som små falukorvar (hade kunnat bjuda på en bild om det inte var för att jag och S har tåfobi). Vid midnatt gick jag som en jävla kratta. Hoppas folk var tillräckligt berusade så att de inte kommer ihåg min manliga gångstil. Jag och klackar passar nog inte riktigt ihop, även om det är jävligt sexigt. Men tänk er själva, en person som knappt kan stå på ett ben utan att vingla och klackar. hm...illa som sagt.
    Jag och C gick mellan centrum och olearys. Men det var nog inte riktigt min grej, dels för att jag var för trött och för att genomsnittsåldern på Olearys är typ 25+, vilket betyder att de är äldre än min egen storbror som i sin tur betyder big NO NO.  Jaja, kvällen var trots allt ganska okej i alla fall. C ska i alla fall ha ett stort tack! :* Det bästa sällskapet ever...saknade dock J, N & P! Det tråkigaste under kvällen var nog ändå när vi skulle vinka av P och henns bf....

nu tror jag jag ska käka lite bakismat (även om jag var nykter igår) innan jag ska brainstorma lite idéer till WL....borde vara förbjudet en lördagskväll som denna...

moojsan


..

ps. jag glömde säga att rövslickeri går tyvärr inte hem här. it's sooo last year baby. ds.

:)

Har jag förresten berättat att jag har köpt en gitarr? I alla fall så var jag på musikbörsen förra veckan och köpte mig en, äntligen. Övar för fullt på introt till Wonderwall och Behind Blue Eyes. Vill även lära mig So much time med Boyce Avenue. Sa det till Adde men han att vi kanske inte skulle börja med den. Var dock tvungen att testa, så letade upp den på www.ultimate-guitar.com och försökte lära mig. Fattade först inte hur det funkade med tabs men efter en sökning på google så fick jag lite hum om det i alla fall. Men men, får nog öva ett tag först. Men jag kämpar...Om man ändå kunde spela såhär.



/Julia

Killar

Imorse när jag stod och värmde mjölken (skulle göra varm chocklad :P) kom jag att tänka på er killar och era beteenden som alltid lämnar ett stort jävla frågetecken, eller i alla fall alltid hos mig. Det kanske bara är jag som har träffat fel personer. Det kanske bara är jag som har varit på fel ställen (centrum bl.a, hahaha). Eller också kan det vara så att ni killar är lika komplicerade som vi tjejer. Jaja, ni killar är, och kommer alltid att vara ett stort mysterium. Precis som vi tjejer. Okej då, det finns säkert något undantag. Men den där riktiga kärleken som C pratar om kommer nog komma till mig när jag är 30 bast- lagom till när rynkorna börjar komma.

mojsan

Human tetris

Jag har hittat mitt favoritklipp på youtube. Check this out:



Jag kan inte sluta skratta åt de. Om ni inte orkar titta på hela klippet så spola fram tills 3:08 iallafall. Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna!

mojsan

Nya raggningsrepliken

Det var läxläsning på hög nivå här hemma nyss, litteraturhistoria var det som gällde för den ena syrran. Snart ropade den andra och ville att jag skulle läsa vad som stod i serietidningen hon läste.
 
"Grr då får väl du bli mitt pålägg" läste jag. Syrran som satt i rummet bredvid såg frågande på mig när jag kom tillbaka och brast sedan ut i gapskratt. Tror minsann att jag har hittat en ny raggningsreplik. Kanske en liten omformulering skulle sitta bra, men vad sägs om: "Grr, du skulle inte ligga fel på min macka".



/Julia

HAHA

Häromdan fick jag en kommentar i mitt fotoalbum inne på asianisland.net (ett jäkla community för gulingar, jaaa jag vet).

Kommentaren jag fick (shit, titta bara på namnet):
T_Plaza 2008-10-05 19:20:28

fy fan.. så ännu en indian råkat landa på island

Jag skrev något till honom i stil med:
-eh vad menar du med indian?

Fick sedan ett svar efter 10 min:

T_Plaza 2008-10-05 19:43:16 Privat Besvarad

indian?.. en person från indien.. flera heter indianer.. men det finns nog bar en på island.. vad jag sett hitills



Han fick ett ganska så tråkigt svar tillbaka men nu när jag läser lite nogrannare på inlägget så ska jag skicka ett till svar till gulingen..så att han inte skämmer ut sig igen. Typ något sånt här: "ps. indianer kommer faktiskt från indianien. puss" Gulingar alltså. Nu fan ska jag sova.

//mojsan
 


Halleluja moment

Jag kan från och med nu joina gänget som är färdiga med sina Extended! Har suttit sen 19 och är helt slut nu. Jag skiter i filmreviewn och i tyskan och i svenskan. Jag får ta itu med det imorgon för nu ska jag sova. Detta är en riktig halleluja moment. Hejdå

kishti //mojsan

När tröttheten tar överhanden...

Det första jag gjorde idag var att somna på bussen, vilket för den delen inte är någon bedrift direkt. Men tröttheten höll i sig och sinnesförvirringen satte in. Efter lunchen var vi på VIP (eller för att vara korrekt: Hemmakväll) och inhandlade lite kortlivad energi. Lat som jag var slängde jag in godispåsen i skåpet med en fallhöjd på en halv meter. Detta skulle jag inte ha gjort eftersom den givetvis lyckades hamna uppochner och hälften av innehållet, tillsammans med avtrillat socker, åkte ut  i väskan som låg under. Sedan tog jag upp ekonomiböckerna, de råkade vingla till lite (med tanke på att en av dem väger några kilo och jag staplat den över ett kollegieblock, en mapp och sedan placerat pennfacket överst så kan det bli lite ostadigt) och de föll i golvet med ett smack, och rakt på en jordgubbe som av någon konstig anledning låt välplacerad precis jämte mitt skåp. Den blev rätt platt. Splashed so to say. Sedan bar det av till skolcaféet och inte blev jag mindre tankspridd då. Satt i två minuter och letade efter min kalender som så fint låg placerad på min ekonomibok mitt framför näsan på mig.

Men det här är väl inga ovanligheter tydligen, för tröttheten får sina följder. Igår morgon när jag skulle ta fram frukost och ställt fram vad jag behövde på bordet insåg jag att vad som stod framför mig faktiskt var en platt stor mattallrik med kniv och gaffel bredvid. Hade planerat att äta fil med müsli då va och inte något annat. Nu låter jag som nåt psycho freak men jag är rätt normal, egentligen.


/Julia

:)

Jag är klar klar klar klar klar. Idag känner jag mig lättad, det gjorde jag inte igår. För då var jag inte riiiktigt färdig, men det är jag nu. Ekonomiprovet i morgon kan slänga sig i väggen. Nu ska jag slappa resten av kvällen och gå och lägga mig i tid. Så underbart! 


/Julia

Nu är jag "klar"

Nu är jag klar med min EE! För idag i alla fall...skulle behöva rätta till vissa grejer och fylla på lite men jag orkar helt enkelt inte mer idag. Har nog aldrig i hela mitt liv pluggat så intensivt och så länge som jag gjort idag. Och det var väl inte jätteroligt heller vill jag inte påstå. Ska försöka undvika det i framtiden faktiskt. Godnatt!


/Julia

Du vet att du bor i en håla när...

...den största sensationen är den årliga höst-och vårmarnaden. Idag var det dags för höstmarknad, som alltid första lördagen i oktober. Otroligt nog blev jag inte upplyst om att det var denna helgen det var dags förrän igår. Jag minns när jag var liten och man bestämde veckor i förväg vem man skulle gå med och vilken tid man skulle mötas. Det brukade vara klockan 10.00 utanför Hemköp som gällde. Oftast regnade det, men ibland sken solen, om man hade tur. Nuförtiden går man dit för att det är tradition och för att det faktiskt är en av de få gånger då hela samhället vaknar till liv och man träffar känningar som man inte ser var dag. Ja, och givetvis för att köpa sig en färsk munk och en påse markadsgodis innehållande vaniljfudge, chokladfudge och nougat. Idag kikade jag och Mojsan ner en liten sväng bara, men jag minns så väl när man var sisådär tio och kunde gå runt där i timmar bara för att man tyckte att det var så mysigt. Man gick varv efter varv, köpte ett halsband, en liten fin prydnad, gick en varv till, hittade en häftig uppblåsbar ryggsäck och så en klubba i form av en napp. Det var tider det.


/Julia


---

Jag sitter återigen med min Extended. Ännu en kväll på en helg. God, i'm dying slowly.... Okej, jag bara skämtar. Jag ska försöka printa ner några hundra ord till innan jag lägger ner projektet för idag. Jag fick en känsla av att min dator kommer krascha närsom. Fick lite panik och började spara ner allt skolarbete på mitt USBminne- så nu gör det inget ifall datorn skulle krascha. Det skulle vara min mardröm om min Extended försvann. Sorry för ett ständigt tjat om Extended men det är det enda som händer i mitt liv just nu. Vänta bara tills extended är över.....

mojsan

Ingen rubrik

Detta är tragiskt. Inte bara det att detta är mitt tredje inlägg för idag utan också för att jag sitter med mina historiaböcker en fredagsKVÄLL! Jag satte en egen deadline idag: att vara klar med min bakgrund och resultat INNAN tolvslaget! J skrattade lite när jag sa det och sa att jag skulle skicka ett sms. Ja, vi får se vad som kommer stå i det smset inatt.  Äh, jag tar igen detta på ett eller annat sätt nästa vecka, och veckan efter...och veckan efter det också..och sen är det ju halloween också! Jag kanske tillochmed redan gör det på onsdag! C vill ju till Twin och ta en drink då.......

mojsan


Det är skrattretande...

Med en fullbokad höst, översvämmad av deadlines har jag ändå lyckats få lite kontroll över mitt liv. Dock har jag lite, men bara lite, panik över min Extended Essay. Jag har inte kommit halvvägs än, och nu ska jag snart åka in till Jönköping så det lär inte blir mer skrivet idag. I morgon kväll jobbar jag, men förmiddagen lär väl gå åt till uppsatsen och söndagen blir förmodligen den fetaste pluggdagen i hela mitt liv. Känns inte jättekul, men sedan så lugnar det ner sig lite i alla fall, eller visst fan jag har ekonomiprov på tisdag, men sedan så har jag faktiskt ledigt på torsdag, och sedan är det ju inte förrän vecka 42 som svenskauppsatsen ska in och engelskaboken på över 300 sidor ska vara utläst och sedan är det ju inte förrän efter lovet som vi ska lämna in vårat matteprojekt, och ha en TOK-redovisning, ha rättat våra engelska-arbeten och ha ännu ett ekonomiprov och dessutom lämna in skriven kommentar till en artikel i ekonomin. Ja, och dessutom göra två biologilabbrapporter innan vecka 48. Så jag menar, efter måndag är det ju liksom lugnt. Och innan jul ska vi ju bara skriva en till svenskauppsats och en till kommentar i ekonomin. Ja, och så ska vi nog hinna knäcka en till bok i engelskan, och definitvt en till i svenskan. Det är ju kolugnt.

Lite skrattretande och frustrerande är det ju när man hör hur kompisarna har det med inställda eller förkortade lektioner med extra fritid lite här och där. Lite lagom orättvist. Lite lagom avundsjuk är jag. By the way, så hade vi en jättemysig tjejkväll igår. Även om schemat är fullspäckat så går det faktiskt att ha ett normalt liv, tro det eller ej. Det enda som krävs är lite planering. Faktiskt, så är jag rätt nöjd med mitt liv trots allt. Tänk i vår, när allt är över, ursäkta mig nu men fy faaaaaan vad jag kommer njuta!


/Julia


Nu...

Jag har försökt hålla ute allt som krestsar kring skolan här på bloggen men eftersom min deadlinelista är något så otroligt lång så är det nästintill omöjligt. Och först ut är Extended essay som ska in på månsag! Jag tror jag måste slänga mina 1200 skrivna ord på min Extended iallafall. Har länge känt att det är nåt fel på min uppsats. Men idag (!) kom jag på hur jag ska lägga upp den och vad som ska inkluderas (jag vet, jag är lite sen men bättre sent än aldrig). Får väl skylla mig själv lite eftersom jag har varit lite off de senaste två veckorna. Det enda som jag inte har klurat ut än är hur fan jag ska kunna lämna in den på måndag! Men jag bryter hellre deadlinen (det är bara first draft ändå) än att få tillbaka en uppsats som jag måste utveckla och rätta. Men nej, den ska in på måndag. Punkt slut.


mojsan

Tjejkväll

Igår var det tjejkväll hos C som gällde! Trots att vi egentligen bara vill lägga oss i soffan och ta en powernapså lyckades vi (eller mest C) få ihop en riktig god middag. Kvällen förstördes dock lite när J checkade tågtiderna. En buss som brukar gå vid 23 har tydligen slutat gå. Så vi fick ta en buss som gick vid 10 istället. Det är hårt att vara bönder ibland.

Jag och matlagning brukar aldrig gå ihop. När man inte kan koka ris eller  ett ägg...ja..då är det fan illa. En guling måste liksom bara kunna koka ris i en riskokare. Det är ett krav! Hursomhelst, eftersom vi har studiedag idag så tänkte jag att jag skulle ge lite kärlek till mina frukostmackor (som vanligtvis brukar bestå av ett tunt lager bregott). Så jag kokade två ägg, så som J har sagt att man ska göra för att få de perrrrrrrfekta äggen. 7 minuter fick de kokas!!! Och innehållet bara rann ut när jag skalade äggen. Min kravlista på min framtida man blev precis en punkt längre.

Nu vet jag inte om jag ska sätta igång med min Extended eller titta på Våra bästa år reprisen. Jag vet, det är världens sämsta serie men jag måste bara se hur långt de har kommit. De är ju så satans sega.

mojsan

seriously.....

Jag lyckas alltid ta allt för seriöst och förstora upp saker och ting..vilket resulterar i att det alltid blir fel! Så imorgon ska jag sluta ta allt så seriöst och bara låta allt flyta på. Ta allt med en nypa salt och hålla min käft stängd (nästan). Böh. Godnatt folket!

mojsan

RSS 2.0